Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Paistinpannut

Paistinpannut kaikissa materiaaleissa!

Täältä löydät kaikentyyppisiä paistinpannuja, joita tarvitaan tekemään keittiöstäsi täydellinen. Se, mikä paistinpannu sinun kannattaa valita, riippuu jonkin verran käyttötarkoituksesta. Paksun pohjan lämpeneminen kestää hieman kauemmin, mutta se säilyttää lämmön paremmin ruokaa valmistaessa. Jos lämpö laskee liikaa, ruoka on vaarassa valmistua keitettynä paistetun sijaan. Pinnoitetut pannut ovat erittäin monipuolisia ja tarjoavat miellyttävän paistopinnan, mutta ajan myötä pinnoite kuluu ja pannu on vaihdettava. Valurauta- ja hiiliteräspannuissa on hienot ja makurikkaat paistopinnat erityisesti lihalle ja kalalle. Pinnoittamattomalla, ruostumattomalla teräksellä on hyvät paisto-ominaisuudet, mutta sen käyttö vaatii tietyn tekniikan ruoanlaitossa. Jos pannussa on lämmönkestävä kahva, sitä voidaan käyttää myös uunissa. Harhaluuloa? Tutustu paistoastioiden osto-oppaaseen!
10 %
Carbone Plus, 28 + 24 cm - de Buyer
de Buyer
Carbone Plus, 28 + 24 cm - de Buyer
89 € 99 €
Valurautainen takoyakipannu
The Kitchen Lab
Valurautainen takoyakipannu
45 €
Alumiininen Oyakodon-pannu
The Kitchen Lab
Alumiininen Oyakodon-pannu
72 €
Japanilainen munakaspannu
The Kitchen Lab
Japanilainen munakaspannu
72 €
Paistinpannu / Tarjoilupannu, CastelPro - Cristel
Cristel Lisää vaihtoehtoja
Paistinpannu / Tarjoilupannu, CastelPro - Cristel
from 117 €
Frying pan, Pure Pan - Satake
Satake Lisää vaihtoehtoja
Frying pan, Pure Pan - Satake
from 54 €
Alumiinipannu, induktiopohja - Agnelli
Agnelli Lisää vaihtoehtoja
Alumiinipannu, induktiopohja - Agnelli
from 74 €
Paistinpannu, CTX - SCANPAN
Scanpan Lisää vaihtoehtoja
Paistinpannu, CTX - SCANPAN
from 135 €
Omletti kattila, mineraali B - de Buyer
de Buyer Lisää vaihtoehtoja
Omletti kattila, mineraali B - de Buyer
from 47 €
Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi