Mise en place
Mitä mise en place tarkoittaa?
Mise en place eli misaus on keittiöranskaa ja se tarkoittaa "kaikki omalla paikallaan". Konsepti tai itse toteutus on edellytys sille, että keittiötyö sujuu mutkattomasti tai on edes mahdollista. Mitään ei pidä unohtaa, lykätä tai jättää sattuman varaan. Nykyään mise en place on synonyymi mielikuvalle raaka-aineista, jotka on esivalmistettu, käsitelty ja jaettu pienempiin astioihin, jotta ne voidaan myöhemmin sisällyttää ruoanlaittoon tietyssä järjestyksessä. Työskentelytapa tai tämän käsitteen taustalla oleva ajatus näkyy ammattikeittiötoiminnassa, ja sitä sovelletaan myös työvälineisiin, koneisiin ja astioihin. Keittiön valmistelu ja järjestäminen avaamista varten on merkittävä osa kokin työtä. Olemme koonneet tänne kaikki esivalmisteluun ja tässä konseptissa onnistumiseen tarvittavat tuotteet. Muista kuitenkin, että kyse ei ole vain apuvälineistä. Mise en place on ajattelutapa, filosofia ja tapa toimia.
Näytä 30 / 32 tuotteet