Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Suklaavälineet

Suklaassa on paljolti kyse tarkkuudesta. Suklaan temperoinnissa lämpötila tulee nostaa ensin 48-50 asteeseen, sitten laskea 27-28 asteeseen ja sitten 31-32 asteeseen. Tästä kategoriasta löydät suklaan valmistukseen tarvittavia välineitä, joissa keskitytään tarkkuuteen.
Luonnollinen suklaaväri, rasvaliukoinen - Martellato
Martellato Lisää vaihtoehtoja
Luonnollinen suklaaväri, rasvaliukoinen - Martellato
from 9 €
Suklaakaavin - Martellato
Martellato Lisää vaihtoehtoja
Suklaakaavin - Martellato
9 €
14 %
Suklaamuotti, Kananmuna – Martellato
Martellato Lisää vaihtoehtoja
Suklaamuotti, Kananmuna – Martellato
from 6 € from 7 €
Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi