Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Sopimusehdot


Yleistä


Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan osoitteessa https://www.kitchenlab.fi/ tapahtuvaan verkkokaupankäyntiin. Sopimusehdot ovat voimassa yli 18-vuotiaille, Suomessa asuville yksityisasiakkaille. Ehdot pätevät kaikkiin KitchenLab AB:n (jäljempänä KitchenLab, ”me”) toimituksiin ja asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin. 


Tietoja yrityksestä

Verkkosivut omistaa ja niitä hallinnoi:

KitchenLab AB

Birger Jarlsgatan 106

11420 Tukholma

Ruotsi


Ruotsalainen Y-tunnus: 556785-6199

ALV-tunnus: SE556785619901


Asiakaspalvelun yhteystiedot

Puhelin: +46 8 410 95 200

Sähköposti: asiakaspalvelu@kitchenlab.fi


Tilaaminen

KitchenLab-verkkokaupasta voit tilata tuotteita helposti ja turvallisesti. Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla. Tilauksen vahvistaminen tapahtuu kassalla tilauksen viimeisessä vaiheessa. Tässä vaiheessa velvollisuutenasi on myös maksaa tilaus. Tilauksen maksettuasi saat välittömästi tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistus, joka sinun tulee säilyttää, sisältää tärkeää tietoa tilauksestasi.


Voit halutessasi luoda käyttäjätilin tilauksen yhteydessä ja seurata tilauksen etenemistä tilin kautta. Tilin voi luoda myös ilman tilauksen tekemistä, eikä se sido ostoon.

Tilauksen muuttaminen
Jos haluat tehdä tilaukseesi muutoksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian niin selvitämme, onko se mahdollista.

Tilauksen peruuttaminen
Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian niin selvitämme, onko se mahdollista.


Hinnat ja maksu

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (EUR), ja hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja. Tarjoukset ja kampanjat ovat voimassa niin kauan, kuin verkkosivuilla mainitaan tai jos muita ehtoja ei ole mainittu, niin pitkään kuin tuotteita riittää.

Verkkokaupan maksupalveluna toimii Klarna Checkout. Klarnan asiakkaana voit valita useista eri maksuvaihtoehdoista, jotka näet heti, kun sinut on tunnistettu. Tunnistamiseen vaadittavat tiedot voivat vaihdella tilauksen ja asiakkaan välillä. 

Korttimaksu
Maksukumppanimme Klarna salaa korttimaksut. Jos käytät maksuun pankki- tai luottokorttia, myyjä voi varata ostohinnan kortilta tilauksen yhteydessä. Lopullinen veloitus tehdään, kun tilaus on lähetetty. Hyväksymme seuraavat kortit: VISA ja MasterCard.

Klarna-lasku
Mikäli valitset Klarnan laskuvaihtoehdon, saat laskun sähköpostitse, kun tuotteet on lähetetty varastoltamme. Eräpäivä ilmoitetaan laskussa. Kun valitset laskuvaihtoehdon, maksukumppanimme vaatii sosiaaliturvatunnuksesi luottoarviointia varten. Tämän lisäksi Klarna varmistaa, että tilaus lähetään väestörekisterissä ilmoitettuun osoitteeseesi. Lue lisää Klarnan maksuehdoista osoitteessa klarna.fi.

Klarna-laskulla maksaessa sinulta ei peritä ylimääräisiä laskutuskuluja. Mikäli maksusi myöhästyy, lisätään laskuusi muistutusmaksu ja viivästymiskorko Klarnan ehtojen mukaisesti. Mikäli maksua ei yhä suoriteta, siirretään tapaus perintätoimistolle, mikä voi puolestaan aiheuttaa lisäkustannuksia.

Klarna-osamaksu
Sinulla on mahdollisuus valita maksutavaksi myös Klarna-osamaksu ja Klarna-tili. Saat tilaamasi tavarat ennen maksamista aivan kuten normaalilla laskulla ostaessa. Klarna-osamaksuvaihtoehto mahdollistaa maksun jakamisen eriin pidemmällä aikavälillä. Klarna-tili jakaa laskut puolestaan siten, että saat kuukausittain vain yhden laskun, johon kaikki kuluneen kuukauden Klarna-laskusi kerätään. Lue lisää Klarna-osamaksun ja Klarna-tilin ehdoista osoitteessa klarna.fi.


Toimitus

KitchenLab toimittaa kaikkialle Suomeen, pois lukien Ahvenanmaa. Tilauksesi toimittaa Bring, UPS tai Postnord. Tilaukset toimitetaan valitusta toimitustavasta riippuen kotiosoitteeseesi, noutopisteelle tai pakettiautomaattiin.


Normaali toimitusaikamme on 2–4 arkipäivää siitä päivästä laskien, kun tilauksesi on lähetetty varastoltamme. Yleensä tilaus lähetetään tilausta seuraavana arkipäivänä. Saat seurantatunnuksen sisältävän toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on lähetetty.


Toimitusmaksu

Toimituskulu riippuu valitusta toimitustavasta. Toimitusmaksu lasketaan ja ilmoitetaan kassalla. Alle 100 euron tilausten noutopistetoimitus kustantaa 6 euroa. Tarjoamme ilmaisen noutopistetoimituksen yli 100 euron tilauksiin.


Noutamattomat tilaukset

Jos asiakas ei nouda tilausta noutopisteeltä määräajan puitteissa tai kieltäytyy vastaanottamasta sitä, palautuu tilaus varastollemme. Noutamattomista tilauksista veloitetaan 30 euron maksu.

Myöhästynyt toimitus

Mikäli toimitus on myöhästynyt asiakkaan kannalta merkittävällä tavalla, on hänellä oikeus purkaa ostosopimus ilman lisämaksua. KitchenLab ei vastaa myöhästymisestä eikä se ole velvollinen tarjoamaan vahingonkorvausta tai hyvitystä, mikäli myöhästyminen johtuu Kitchenlabistä riippumattomista syistä, ellei siitä ole erikseen sovittu osapuolten kesken tai ellei voimassa oleva laki niin velvoita.


Kuljetuksesta aiheutuneet vahingot ja vaarat

KitchenLab vastaa tilauksestasi siihen asti, kunnes olet vastaanottanut toimitetun tilauksen. Mikäli vastaanottamasi lähetyksen paketti ja/tai tuote on selvästi vahingoittunut, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mitä pikimmiten sähköpostitse.


Tuotetta palauttaessasi olet asiakkaana vastuussa lähettämistäsi tuotteista. Siksi kehotamme sinua valitsemaan lähetystavan, joka mahdollistaa lähetyksen jäljittämisen.


Peruuttamisoikeus ja palautus


Tarjoamme yksityisasiakkaillemme 30 vuorokauden peruuttamisoikeuden. 30 päivän ajanjakso lasketaan siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi. Yritysasiakkailla ei ole peruuttamisoikeutta.


Peruuttamisoikeuden käyttäminen

Voit käyttää peruuttamisoikeutta ilmoittamalla meille, että perut kaupan. Ilmoitus täytyy tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@kitchenlab.fi. Ilmoita sähköpostissa tilausnumerosi, palautettavat tuotteet ja palautuksen syy. Voit myös halutessasi käyttää peruuttamislomaketta, joka löytyy täältä.


Et voi perua kauppaa jättämällä tilausta noutamatta tai kieltäytymällä vastaanottamasta sitä. 


Tuotteiden palautus
Ilmoita meille, että haluat perua kaupan. Tilaus/tuote tulee palauttaa ilman tarpeetonta viivästystä ja viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut meille, että perut kaupan. Palautusosoitteemme on:


KitchenLab AB

Birger Jarlsgatan 106

11420 Tukholma

Ruotsi


Huomaathan, että asiakas itse vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Palautusta varten voit ostaa meiltä erikseen 15 euron palautustarran ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@kitchenlab.fi. Tarra tulee kiinnittää palautuspakettiin ja viedä palautustarrassa ilmoitetun toimituskumppanin palvelupisteelle (Bring). Vaihtoehtoisesti voit järjestää palautuksen itse tai palauttaa tuotteet henkilökohtaisesti Tukholman tai Malmön myymäläämme.


Tuotteen voi palauttaa vain, mikäli tuotepakkausta ei ole avattu ja sinetit ovat yhä paikoillaan. Elintarvikkeet tulee olla avaamattomissa pakkauksissa. Huomaathan lisäksi, että palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita: mittatilaustuotteet ja Novameta-tuotemerkin tuotteet.


Takaisinmaksu

Kun perut kaupan, palautamme kaikki sinulta alkuperäisen tilauksen yhteydessä saamamme maksut. Mikäli palautat vain osan tilauksesta, emme palauta toimituskuluja. Emme kuitenkaan ole velvollisia palauttamaan ylimääräisiä kuluja, mikäli olet valinnut muun kuin edullisimman tarjoamamme toimitustavan.


Palautamme summan sinulle ilman tarpeetonta viivästystä ja viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olet ilmoittanut meille peruvasi kaupan. Voimme kuitenkin pidättäytyä maksun palauttamisesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen tai kunnes saamme todisteen siitä, että palautuspaketti on lähetetty.


Palautettava summa maksetaan aina alkuperäisen tilauksen yhteydessä käytetyllä maksutavalla.


Tuotteiden vaihto

Emme vaihda palautettuja tuotteita toisiin automaattisesti. Jos haluat vaihtaa tuotteen, sinun on palautettava alkuperäinen tuote ja tehtävä sen jälkeen uusi tilaus verkkokaupassamme. 


Arvonalennusvähennys

Kuluttajansuojalain mukaan peruuttamisoikeus koskee myyntikelpoisia tuotteita. Tästä syystä palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan.


Ostaja voi tutustua tuotteeseen asianmukaisella tavalla tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi ilman, että peruuttamisoikeus raukeaa. Sinetöityjä tuotteita ei kuitenkaan saa avata. Lisäksi jos tavaran testaaminen ylittää sen, mikä on kohtuullista ja välttämätöntä, ostaja voi olla vastuussa tuotteen mahdollisesta arvonalenemisesta.


Asiakkaana vastaat siitä, että tuote saapuu verkkokaupalle vahingoittumattomana. Sinun tulee siksi pakata tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana. Olet vastuussa palautetuista tuotteista siihen saakka, että vastaanotamme lähettämäsi paketin. Säästäthän siksi kuitin palautuksesta sekä palautuslähetyksen mahdollisen seurantanumeron. Reklamaatio-oikeus

Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus reklamoida virheellinen tuote. Reklamaatio-oikeus koskee alkuperäisvikoja, kuljetusvahinkoja sekä tuotteita, jotka poikkeavat siitä, mitä on sovittu asiakkaan ja välillä tai muuten osoitettavia virheitä. KitchenLab vapautuu virhevastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tavallista kulumista ei lasketa tuotteen virheeksi. 


Virheen ilmettyä sinun tulee aina reklamoida tuote kohtuullisen ajan kuluessa, mahdollisimman pian ja ilman tarpeetonta viivästystä. Kaksi (2) kuukautta virheen havaitsemisesta katsotaan aina kohtuulliseksi ilmoitusajaksi. Yritysasiakkaiden reklamaatio-oikeus on kuusi (6) kuukautta.


Mikäli havaitset tuotteessa virheen ja ilmoitat tästä meille kohtuullisen ajan sisällä, sinulla on ensisijaisesti oikeus saada tuote korjattua alkuperäiskuntoon tai korvattua uudella tuotteella. Tietyissä tapauksissa asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa ja saada tuotteesta maksettua summaa vastaava rahanpalautus tai hinnanalennus.


Reklamaatiotapauksissa pyydämme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme. Ilmoita tilausnumerosi, reklamoitava tuote ja kuvaile vikaa mahdollisimman tarkasti. Suosittelemme lisäksi lähettämään meille kuvan, josta virhe ilmenee. Mikäli reklamaatio hyväksytään, lähetämme sinulle palautustarran, jonka avulla voit palauttaa viallisen tuotteen meille veloituksetta.

Yhteystiedot reklamaatiotapauksissa
Puhelin: +46 8 410 95 200

Sähköposti: asiakaspalvelu@kitchenlab.fiVaraukset


KitchenLab pidättää oikeuden sopimuksen perumiseen ilman, että tästä voidaan vaatia hyvitystä, mikäli asiakas on tehnyt ostoksen vilpillisessä mielessä perustuen sellaisiin verkkokaupassa annettuihin virheellisiin tietoihin, jotka asiakas tunsi tai jotka olivat selvästi virheellisiä. Tällaisiin virheellisiin tietoihin sisältyvät tuotteiden hintaa tai määrää koskevat virheelliset tiedot.


Force majeure
KitchenLabillä on oikeus olla täyttämättä tämän sopimuksen velvoitteita tilanteissa, joille KitchenLab ei ole mahtanut mitään tai joita KitchenLab ei voinut ennustaa tai ohittaa. Asiakkaalla ei myöskään ole oikeutta korvaukseen vahingosta, joka hänelle aiheutuu KitchenLabin viivästyksen tai virheen vuoksi, jos viivästys tai virhe johtuu esteestä, joka on KitchenLabin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jonka seurauksia KitchenLab ei olisi kohtuudella voinut välttää. Tämä koskee mm. viranomaistoimintaa tai -laiminlyöntejä, uutta tai muutettua lainsäädäntöä, työselkkausta, sotaa tai sodan uhkaa, tulipaloa, räjähdystä, tulvaa, luonnonkatastrofia tai suuronnettomuutta.


Erimielisyydet


Riidat KitchenLab AB:n ja asiakkaiden välillä käsitellään lainmukaisessa tuomioistuimessa. Jos riita käsitellään kuluttajariitalautakunnassa, seuraa KitchenLab AB:n lautakunnan päätöstä asiaa koskien. Voit ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan Kilpailu- ja Kuluttajaviraston verkkosivujen www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta kautta tai soittamalla numeroon 02-9553 6901. Voit myös tehdä valituksen Euroopan Komission verkkovälitteisen riidanratkaisuportaalin kautta.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi