Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Tyhjiökypsennys

Mitä on tyhjiökypsennys?

Sous-vide eli tyhjiökypsennys tarkoittaa, että tyhjiöpakattua ruokaa kypsennetään matalalämpötilaisessa vesihauteessa pitkään ja erittäin tarkasti. Näin ruoasta tulee uskomattoman maukasta ja rakenteeltaan jumalallista – se on kaiken lisäksi helppoa! Kun ranskalaiset ruoanlaiton legendat Paul Bocuse ja Joël Robuchon halusivat löytää keinon säilyttää raaka-aine ehjänä menettämättä makua ja ravintoaineita kypsennyksen aikana, he loivat tyhjiökypsennysmenetelmän. Nykyään tyhjiökypsennys on yksi kuumimmista ruokatrendeistä. Täältä löydät tyhjiöpakkauslaitteita ja tyhjiökypsennyslaitteita sekä kaikkea muuta tyhjiökypsennykseen tarvittavaa. Etkö ole täysin varma mitä tyhjiökypsennys pitää sisällään? Lue lisää tyhjiökypsennysoppaastamme! Etsitkö tyhjiökypsennysreseptejä? Katso tyhjiökypsennyksen keittoajat ja lämpötilat täältä.
Tyhjiökone 215X - Vac-Star
Vac-Star
Tyhjiökone 215X - Vac-Star
3517 €
Mini Square - Intercom
Intercom
Mini Square - Intercom
1804 €
Vortice, sous vide - Grant Creative Cooking
Grant Lisää vaihtoehtoja
Vortice, sous vide - Grant Creative Cooking
1623 €
HydroPro, Sous Vide - Sage | PolyScience
Polyscience, Sage Lisää vaihtoehtoja
HydroPro, Sous Vide - Sage | PolyScience
from 703 €
10 %
Sous Vide -setti Anova Nano 3.0 - Anova
9 %
Astia GN 1/1, mm. Anovalle
Patina
Astia GN 1/1, mm. Anovalle
52 € 57 €
Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi