Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

The Noma Guide to Fermentation av Rene Redzepi

44
1987-18103
 
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Kööpenhaminan Noma-ravintola, joka on valittu neljä kertaa maailman parhaaksi, tarjoilee yksinomaan ruokia, joissa on vähintään yksi käynyt ainesosa. Joskus se on kirkas ja kirpeä etikka, joskus syvä miso, joskus musta valkosipuli tai eri versiot garum:sta, Rooman valtakunnan alkuaikoina kehitetystä kalakastikkeesta. Yksinkertaisesti sanottuna käyminen on yksi niistä pilareista, joista Noman maailmankuulu makupaletti rakentuu.

      Olemme iloisia voidessamme tarjota tämän kirjan, jonka ovat kirjoittaneet näiden reseptien ja menetelmien kehittäjät: Noman alkuperäinen keittiömestari ja osaomistaja Rene Redzepi sekä Noman kuuluisan käymislaboratorion johtaja David Zilber. Monia kirjan resepteistä ja menetelmistä ei ole aiemmin julkaistu lainkaan. 750 kuvaa sisältävä kirja on suunniteltu ymmärrettäväksi lahjakkaalle kotikokille, ja siinä on selkeät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet. Kaikki 100 reseptiä ovat tekijöiden yksityiskohtaisesti ja huolellisesti testaamia. Kirjan ohjeiden avulla saavutettavia lopputuotteita ovat muun muassa: koji, kombucha (eri muunnelmia), shoyu (eri muunnelmia), miso (eri muunnelmia), fermentoidut vihannekset, viinirypäleet, garum-kastikkeet sekä mustat hedelmät ja fermentoidut vihannekset.

      Tekijä: Rene Redzepi & David Zilber

      Kieli: englanti
      Kustannus: 2018-10
      ISBN: 9781579657185
      Kustantaja: Artisan Division of Workman Publishing
      Sivumäärä: 440 sivua.

      Kieli: englanti
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9781579657185 EAN: 9781579657185
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi