Nyt voitte lopettaa nalkuttamisen, sillä olemme onnistuneet hankkimaan Chad Robertsonin Tartine Bread -leivän, joka on luultavasti eniten kysytty leipäkirja myymälöissämme. Tämä on todellinen raamattu sekä kotiharrastajille että ammattilaisleipureille. Chad Robertson, jota monet pitävät parhaana leipurina Over There, on mukana San Franciscossa sijaitsevassa Tartine Bakery -leipomossa, joka ei ole koskaan sulkenut ovea niin, että leipää olisi jäänyt yli. Kirjassa hän kertoo, miten hän kehitti oman perimmäisen reseptinsä kahden vuosikymmenen aikana oppipoikana Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Täynnä selkeitä ohjeita ja askel askeleelta otettuja valokuvia, on helppo aloittaa ja inspiroitua. Täydellinen hieman luettavampi vaihtoehto Modernist Breadille. Niille teistä, jotka eivät lue kirjoja, jotka eivät ole voittaneet palkintoja, voimme rauhoitella teitä seuraavilla tunnustuksilla: Gourmand World Cookbook Awards -voittaja (vain USA) (Leipä) 2010, ehdolla James Beard Foundation Book Awards -kilpailuun (Valokuvaus) 2011. Lähes palkittuja valokuvia on ottanut Eric Wolfinger.
Koko: 1,5 litraa: 23 × 3,8 × 26,5 cm
Formaatti: Kovakantinen
Sivuja: 304
Kieli: Englanti
ISBN: 9780811870412
Kieli: englanti