Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Tartine Bread - Chad Robertson

31
1987-26129
 
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Nyt voitte lopettaa nalkuttamisen, sillä olemme onnistuneet hankkimaan Chad Robertsonin Tartine Bread -leivän, joka on luultavasti eniten kysytty leipäkirja myymälöissämme. Tämä on todellinen raamattu sekä kotiharrastajille että ammattilaisleipureille. Chad Robertson, jota monet pitävät parhaana leipurina Over There, on mukana San Franciscossa sijaitsevassa Tartine Bakery -leipomossa, joka ei ole koskaan sulkenut ovea niin, että leipää olisi jäänyt yli. Kirjassa hän kertoo, miten hän kehitti oman perimmäisen reseptinsä kahden vuosikymmenen aikana oppipoikana Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Täynnä selkeitä ohjeita ja askel askeleelta otettuja valokuvia, on helppo aloittaa ja inspiroitua. Täydellinen hieman luettavampi vaihtoehto Modernist Breadille. Niille teistä, jotka eivät lue kirjoja, jotka eivät ole voittaneet palkintoja, voimme rauhoitella teitä seuraavilla tunnustuksilla: Gourmand World Cookbook Awards -voittaja (vain USA) (Leipä) 2010, ehdolla James Beard Foundation Book Awards -kilpailuun (Valokuvaus) 2011. Lähes palkittuja valokuvia on ottanut Eric Wolfinger.



      Koko: 1,5 litraa: 23 × 3,8 × 26,5 cm
      Formaatti: Kovakantinen
      Sivuja: 304
      Kieli: Englanti
      ISBN: 9780811870412

      .

      Kieli: englanti
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi