Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Surdegsbröd av Martin Johansson

Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Rakastan leipää. Muutaman vuoden ajan olen myös leiponut kaikki leipämme itse. Enimmäkseen hapantaikinaa. Leivon klassista ruisleipää, mutta myös vaaleaa leipää. Monet luulevat, että hapantaikinaleipä on aina tummaa, kovaa ja sitkeää. Näin ei kuitenkaan ole. Jotkut parhaista leivistäni ovat pitkiä, ilmavia leipiä, jotka leivon vehnähapatteen avulla."

      Hapatteen avulla leipominen on niin helppoa kuin vain voi olla - ja samalla se on maailman mysteeri. Hapanjuurileipä on hyödyllinen ja käytännöllinen keittokirja niille, jotka haluavat leipoa itse hapantaikinaleipää. Se selittää hapantaikinan käsitteen, käsittelee erilaisia taikinatyyppejä, näyttää, miten hapantaikina aloitetaan ja ruokitaan, ja antaa neuvoja, miten sen avulla leivotaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Se sisältää reseptejä vaaleisiin, keskikokoisiin ja tummiin leipiin sekä joihinkin erikoisleipiin. Hyvin testattujen reseptien, viihdyttävien tekstien ja vinkkien lisäksi saat myös sanaston hyödyllisistä bakteereista.

      Lue Martinin blogi Vähän enemmän Pain de Martinia.

      Kieli: ruotsi
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9789127118874 EAN: 9789127118874
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi