Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Samarkand - Caroline Eden, Eleanor Ford

27
1987-26132
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 2 kpl
  • Kauppa Stockholm 2 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Samarkand on jo pitkään ollut populaarikulttuurin symboli unelmalle jostakin fantastisesta. Tässä kirjassa tästä uskomattoman vanhasta kunnasta, Uzbekistanin toiseksi suurimmasta kaupunkikeskuksesta, on tullut myös Keski-Aasian tarjoaman monikulttuurisen kulinaristisen moraalin symboli ja valttikortti. Kautta aikojen muuttoliikkeet ovat kulkeneet täällä kuin silkkitien pysäkillä, ja vaikutteita on tullut maailman kaikista kolkista ja kulttuureista. Kirjoittajat auttavat meitä tutustumaan keskiaasialaiseen ja kaukasialaiseen keittiöön kotikokille sopivassa mukautuksessa. Tässä on Uzbekkien, tadžikkien, venäläisten, turkkilaisten, korealaisten, kaukasialaisten ja juutalaisten reseptejä ja oppaita ruokakomeron varustamiseen. Luvut on jaettu yhteisiin pöytiin, keittoihin, paistettuun lihaan ja kebabiin, lämmittäviin ruokiin, pilafiin ja ploviin, lisukkeisiin, leipiin ja taikinaan, juomiin ja jälkiruokiin. 200 reseptin joukossa ovat aprikoosi- ja punalinssi-keitto, Chapli Kebab tomaattirelissillä, Rosh Hashanah Palov barrikaanin, granaattiomenan ja kvittenin kera sekä kaikki alueen tärkeät leivät. Lisäksi joitakin kulttuurisia, historiallisia ja ajankohtaisia kertomuksia siitä, miten keittiö on muotoutunut ja miten nautinnollista on matkustaa ympäri aluetta.


      Paino: 1,0 kg
      Koko: 21,5 × 2,4 × 26,5 cm
      Muoto: Kovakantinen
      Sivuja: 224
      Kieli: englanti
      ISBN: 9780857833273



      Kieli: englanti
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: HA1004 EAN: 9780857833273
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi