On Eating Insects - Essays, Stories and Recipes
Varastosaldo
- Verkkovarasto 3 kpl
- Kauppa Stockholm 3 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Antologia, jossa mukana Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore ja Michael Bom Frøst
Yksi tämän päivän kiehtovimmista ruokatrendeistä on hyönteisten kanssa kokkaaminen. Länsimaissa käsite on suhteellisen uusi. Toistaiseksi tiedotusvälineet ovat kirjoittaneet lähinnä sensaatiohakuisia otsikoita syötävistä hyönteisistä tai niiden syömisen taloudellisista hyödyistä. Hyvin vähän on kirjoitettu siitä, miltä hyönteiset maistuvat, miten monipuolisia ne ovat ainesosina ja miten niitä voi käyttää ruokana. On Eating Insects on ensimmäinen kirja, joka lähestyy aihetta kokonaisvaltaisesti ja esittelee esseitä, jotka käsittelevät hyönteisten syömisen kulttuurista, poliittista ja ekologista merkitystä. Kirja sisältää myös kokoelman Nordic Food Labin luomia reseptejä.
336 sivua, kovakantinen
Kirja on kirjoitettu englanniksi
Kieli: englanti
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9780714873343 EAN: 9780714873343
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.