Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

On Eating Insects - Essays, Stories and Recipes

44
1399-16072
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 3 kpl
  • Kauppa Stockholm 3 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    •  

      Antologia, jossa mukana Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore ja Michael Bom Frøst

      Yksi tämän päivän kiehtovimmista ruokatrendeistä on hyönteisten kanssa kokkaaminen. Länsimaissa käsite on suhteellisen uusi. Toistaiseksi tiedotusvälineet ovat kirjoittaneet lähinnä sensaatiohakuisia otsikoita syötävistä hyönteisistä tai niiden syömisen taloudellisista hyödyistä. Hyvin vähän on kirjoitettu siitä, miltä hyönteiset maistuvat, miten monipuolisia ne ovat ainesosina ja miten niitä voi käyttää ruokana. On Eating Insects on ensimmäinen kirja, joka lähestyy aihetta kokonaisvaltaisesti ja esittelee esseitä, jotka käsittelevät hyönteisten syömisen kulttuurista, poliittista ja ekologista merkitystä. Kirja sisältää myös kokoelman Nordic Food Labin luomia reseptejä.

       

      336 sivua, kovakantinen

      Kirja on kirjoitettu englanniksi

       

      Kieli: englanti
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9780714873343 EAN: 9780714873343
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi