Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Couverture, valkosuklaa 28%, napit, 1 kg - Callebaut

26
  • En legendarisk vit allroundchoklad på 28 % som fungerar till det mesta
  • Chokladen har en len och krämig smak med uttalade toner av mjölk, karamell och vanilj som är i perfekt balans med varandra.
1827-25847
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 4 kpl
  • Kauppa Stockholm 4 kpl
  • Kauppa Malmö 1 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Legendaarinen 28-prosenttinen monikäyttöinen valkoinen suklaa, joka sopii useimpien asioiden kanssa.

      Resepti nro W2 on yksi Octaaf Callebaut'n alkuperäisistä resepteistä, joka on vuosien varrella kasvanut yhdeksi monien kokkien suosikkisuklaista. Tämä suklaa on niin belgialaista kuin vain voi olla, sillä sen valmistuksessa käytetään pääasiassa maitoa, joka on peräisin belgialaisilla laitumilla laiduntavilta lehmiltä, ja sokeria, joka on peräisin paikallisesti viljellyistä sokerijuurikkaista.

      Keskimääräisen viskositeettinsa ollessa 3 tippaa 5:stä (näin Callebaut luokittelee suklaansa), tämä suklaa on loistava yleissuklaa, joka sopii useimpiin asioihin, esim. pinnoitteisiin, valamiseen, valamiseen jne.Suklaan maku on pehmeä ja kermainen, ja siinä on voimakkaita maidon, karamellin ja vaniljan sävyjä, jotka ovat täydellisessä tasapainossa keskenään. W2 voidaan helposti yhdistää monenlaisiin ainesosiin ja makuihin, happamasta katkeraan, mausteista yrtteihin ja hedelmistä olueen. Makea, maito, kerma, karamelli ja vanilja.

      Praliinit, tryffelit, ganachet, bon bons, suklaakakut ja -leivät, mousse, kerma, bavaroise, jäätelö, kastikkeet ja koristeet jne. Päällystäminen, muotoilu, täyttäminen ja koristelu.
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 49029 EAN: 5410522516753
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi