Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Under Pressure, av Thomas Keller

77
1512-12520
 
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Thomas Keller näyttää kirjassaan "Under Pressure", kuinka sous vide -menetelmällä, jossa ruoka pakataan ilmatiiviisiin muovipusseihin ja kypsennetään matalalla lämmöllä, saavutetaan maku- ja tarkkuusominaisuuksiltaan tuloksia, joihin muut kypsennysmenetelmät eivät yksinkertaisesti pysty. Esimerkiksi pihvi, joka on täydellisen puolikypsä ylhäältä alaspäin, ja sulavan murea mutta puolikypsä kylkiviipale, joka ei ole menettänyt makua kastikkeeseen. Kala, jolla on pieni kypsyysikkuna, on helpompi hienosäätää, ja lohi saa miedossa lämpötilassa kypsennettynä täyteläisen rakenteen. Myös hedelmät ja vihannekset hyötyvät tästä, sillä ne säilyttävät kirkkaan värinsä ja saavat aikaan huomattavan rakenteen. Sous vide -kypsennyksen helppous ja tarkkuus (lohi kypsennetään 123 asteessa verrattuna 120 asteeseen!) ja kyky kypsentää lihapala (tai kuorruttaa porkkanat tai kiehauttaa hummeri) tasaisesti ovat ihmeellisiä.

      Kieli: englanti
  • Toimitus
    • EAN: 9781579653514
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi