Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Svensk ostkultur i recept och formspråk : Ett arv att förvalta - Martin Ragnar

41
  • En bok som håller vad den lovar och innehåller allt om svensk ostkultur
  • Täcker perspektivet från de första svenska ostarna till framtiden
1355-24114
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 1 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Martin Ragnar on uskomattoman tuottelias kirjoittaja, joka on mukana niin monilla eri ruokaan liittyvillä aloilla, mutta myös muissa asioissa. Hänen titteleitään ovat insinööri, tutkija, kulttuurintutkija ja kirjailija, ja hänen kirjallisuusluettelossaan on nimikkeitä rautatiehistoriasta, Visbyn sokerijalostamoista, peltomarjoista ja muusta vähän suppeammasta.


      Tämä kirja kertoo ruotsalaisen juustokulttuurin synnystä ja kehityksestä aina alkuajoista nykypäivän pieniin ja suuriin meijereihin ja juustonvalmistajiin. Hän käy läpi, miten juustoa valmistetaan, miten juusto saa makunsa, rakenteensa ja värinsä, lehmien rehun ja maantieteellisen sijainnin vaikutuksen juustoon ja paljon, paljon muuta. Kirjassa on myös paljon juustojen etikettejä menneisyydestä, mikä on aivan ihanaa. Lyhyesti sanottuna nimi Svensk Ostkultur kuvaa hyvin sitä, mitä kirja sisältää.


      Kirjailija: Martin Ragnar
      Graafinen suunnittelu: T. T. Carlsson
      Kustantaja: Carlssons
      Kieli: ruotsinkielinen
      Kustannusvuosi: 2013
      Kirjasintyyppi: Kovakantinen
      Sivujen lukumäärä: 196

      Kieli: ruotsi
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9789173315395 EAN: 9789173315395
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi