Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Pizza wizard: Så gör du magisk pizza i hemmaugn av Oskar Montano

24
1355-25569
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 2 kpl
  • Kauppa Stockholm 2 kpl
  • Kauppa Malmö 2 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Tämä on uusi standardityö niille, jotka haluavat tehdä pizzaa kotiuunissa. Opit, miten uunissa valmistetaan täydellisen kuohkea mummonpiirakka, jonka pohja on rapea, melkein friteerattu, miten kotona valmistetaan aitoa pizzaa tegliassa ja pizza biancassa ja mitä rapea newyorkilainen pizza todella on. Ja myös kaikki, mitä sinun on otettava huomioon, jotta saat mahdollisimman pehmeän ja kuohkean neapoliittisen pizzan, kun sinulla ei ole

      Tämä on uusi standarditeos niille, jotka haluavat valmistaa pizzaa kotiuunissa. Tässä kirjassa Tukholman 800 grader- ja 800 grader slice -pizzapaikoista tuttu Oskar Montano on muokannut kansainväliset pizzaklassikot niin, että ne toimivat täydellisesti kotiuunissa. Reseptit ovat peräisin paikoista, joissa pizza on tärkeintä, mitä on. Napolin pizzamekasta, jossa pizzantekijöitä pidetään rocktähtenä, Rooman ohuisiin, rapeisiin pizzoihin ja New Yorkin värikkääseen viipalekulttuuriin.

      Sinä saat tietää, miten uunipannussa valmistetaan täydellisen kuohkea mummopizza, jonka pohja on rapea, melkein friteerattu, miten aito pizza teglia ja pizza bianca valmistuvat parhaiten kotona ja mitä rapea newyorkilaispizza oikeasti on. Lisäksi kaikki, mitä sinun on tiedettävä, jotta saat pehmeimmän ja pörröisimmän mahdollisen neapoliittisen pizzan, kun sinulla ei ole 500-asteista uunia.

      Kieli: ruotsi
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9789127174443 EAN: 9789127174443
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi