Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Institut Paul Bocuse Gastronomique

Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Täydellinen opas koulutuksessa olevalle ammattikokille ja innokkaalle harrastajalle. Täynnä kuvitusta oleva kirja on vaiheittainen käsikirja, joka kattaa kaiken hienojen ruokien valmistukseen, ruoanlaittoon ja tarjoiluun liittyvän.

      Kirjassa käydään läpi yli 250 perustekniikkaa terävin vaiheittaisin valokuvin. Nämä tekniikat pannaan sitten käytäntöön 70 kokin kehittämän klassisen ja modernin reseptin avulla. Yli 1800 kuvan ansiosta tämä on loistava hakuteos kaikille vakavasti otettaville kokkaajille, niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

      Kovakantinen, 720 sivua

      Kirja on kirjoitettu englanniksi.

      Kieli: englanti
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9780600634171 EAN: 9780600634171
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi