Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Charcuterie: From Scratch - Tim Hayward

14
1987-26264
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 2 kpl
  • Kauppa Stockholm 2 kpl
  • Kauppa Malmö 1 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Tim Haywardin kirjoittama teos "Leikkeleet: alusta alkaen" on käytännöllinen käsikirja, joka on täynnä reseptejä, tekniikoita ja kaikkea, mitä tarvitset lihan käsittelyyn ja säilömiseen sekä leikkeleiden valmistukseen alusta alkaen. Kotona säilöminen ja kypsentäminen on paljon helpompaa kuin luuletkaan, ja tässä kirjassa kerrotaan, miten se tehdään. Tim Hayward käy kaiken perusteellisesti läpi ja opettaa kaiken lihavalmistuksen perusperiaatteista, kuten suolapitoisuuden, lämpötilan, kosteuden ja ajan merkityksestä, kaikkiin klassisiin kypsytys- ja suolaus-, kuivaus- ja säilöntätekniikoihin. Selkeiden ohjeiden ja kuvien avulla prosessi selitetään vaihe vaiheelta, ja opit, mikä toimii ja miksi. Koska kirja on täynnä idioottivarmoja reseptejä, hallitset pian monia herkkuja, kuten pateeta, pastramia, pekonin savustusta, suolalihaa, corned beefiä, ankka confitia ja paljon muuta. Kirja on täynnä hyödyllistä ja helposti lähestyttävää tietoa, ja siinä keskitytään oppimaan käsityötaitoja alusta alkaen.


      Paino: 0,29 kg
      Mitat: 14 × 1,1 × 19 cm
      Muoto: Taskukokoinen
      Sivumäärä: 176
      Kieli: englanti
      ISBN: 9781787138155



      Kieli: englanti
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9781787138155 EAN: 9781787138155
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi