Vinkkejä ja niksejä:
- Jos keität kahvia kylmässä, käytä hyvin tummia kahvipapuja saadaksesi paremman makuelämyksen
- Jauhota kahvipavut parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi
- Kylmässä keittämisessä anna kahvin hautua noin 20-24 tuntia
- Kun kahvi on valmista ja olet lisäämässä typpioksiduulia (2O), varmista, että "älykorkin" osoitin on käännetty kokonaan "Infuse"-tilan yläreunaan, ts. kokonaan ylöspäin
- Kun lisäät kylmäkahviin vettä ja käännät typpioksiduuli (2O) -patruunan "smart capin" kautta, on tärkeää, että saat todella typpioksidin sekoittumaan kahviin. Tämä onnistuu helpoimmin ravistelemalla uKeg-tynnyriä melko voimakkaasti noin 1,5-2 minuutin ajan. Sitä on ravistettava niin paljon, että tunnet, miten kaasu sitoutuu kahvin kanssa ja muodostaa runsaan nesteen, eli 1,5 minuutin kuluttua uKegin sisältö tuntuu kiinteämmältä.
.