Tiede ja ruoanlaitto - Michael Brenner
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Nykyaikaisen keittiön upeat kulinaariset luomukset ovat lukemattomien artikkeleiden ja Instagram-syötteiden aiheena. Mutta tutkijalle ne ovat myös täydellisiä pedagogisia tutkimuksia ruoanlaiton tieteellisistä perusperiaatteista. Science and Cooking -kirjassa Harvardin professorit Michael Brenner, Pia Soerensen ja David Weitz tuovat luokkahuoneen keittiöön ja opettavat jokaisen reseptin taustalla vaikuttavaa fysiikkaa ja kemiaa. Science and Cooking vastaa kysymyksiin, kuten siihen, miksi vaivaamme leipää, mikä määrää lämpötilan, jossa paistamme pihvin, tai kuinka kauan suklaakeksien pitäisi olla uunissa, kiehtovilla oppitunneilla, jotka vaihtelevat paineen ja kiehumispisteiden merkityksestä pekaanipraliinassa mikrobien rooliin kahvissasi. Kauniiden värikuvitusten ja reseptien, käytännön kokeilujen ja maailmankuulujen kokkien Ferran Adrian ja Jose Andresin mukaansatempaavien esittelyjen ansiosta Science and Cooking -teos muuttaa lukijoiden tapaa lähestyä molempia aiheita keittiössään ja sen ulkopuolella.
Kieli: englanti
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.