Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

The Art of French Baking - Ginette Mathiot

39
1399-14468
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 4 kpl
  • Kauppa Stockholm 4 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Yli 350 klassista reseptiä sisältävä The Art of French Baking on yksi kattavimmista ranskalaisten leivonnaisten kokoelmista, joka on saatavilla kotileipureille. Eclairista, madeleineista ja tarte Tatinista hilloihin, marmeladeihin, kompotteihin ja suolakurkkuihin löydät alkuperäisten reseptien yksinkertaisuuden ja tyylikkyyden.
      Kirjan on kirjoittanut Ginette Mathiot, ranskalaisen ruoanlaiton ikoni, ja se sisältää tekniikoita, vinkkejä ja selkeitä ohjeita, joiden avulla onnistut millä tahansa kokemustasolla. Aloitteleva leipuri arvostaa klassisten vaiheiden, kuten lehtitaikinan ja choux'n, kattavuutta, kun taas kokeneempi leipuri löytää inspiraatiota seuraavaan jälkiruokaprojektiinsa.
      Tätä painosta täydentää myös pariisilaisen ruokakirjailijan Clotilde Dusoulier'n esipuhe - nykyaikainen ääni, joka asettaa Mathiot'n työn nykyaikaiseen kontekstiin.
      Kirja, jonka pariin voi palata - yhä uudelleen ja uudelleen - kaikille, jotka haluavat hallita ranskalaisen leivonnan taidon.

      Muoto: Kovakantinen
      Koko: 27 cm x 18 cm
      Sivumäärä: 336
      Kustantaja: Phaidon
      ISBN: 9781837290901
      Kieli: Englanti
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9780714862408 EAN: 9780714862408
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi