The Art of French Baking - Ginette Mathiot
Varastosaldo
- Verkkovarasto 4 kpl
- Kauppa Stockholm 4 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200


-
Tuotetiedot
-
Yli 350 klassista reseptiä sisältävä The Art of French Baking on yksi kattavimmista ranskalaisten leivonnaisten kokoelmista, joka on saatavilla kotileipureille. Eclairista, madeleineista ja tarte Tatinista hilloihin, marmeladeihin, kompotteihin ja suolakurkkuihin löydät alkuperäisten reseptien yksinkertaisuuden ja tyylikkyyden.
Kirjan on kirjoittanut Ginette Mathiot, ranskalaisen ruoanlaiton ikoni, ja se sisältää tekniikoita, vinkkejä ja selkeitä ohjeita, joiden avulla onnistut millä tahansa kokemustasolla. Aloitteleva leipuri arvostaa klassisten vaiheiden, kuten lehtitaikinan ja choux'n, kattavuutta, kun taas kokeneempi leipuri löytää inspiraatiota seuraavaan jälkiruokaprojektiinsa.
Tätä painosta täydentää myös pariisilaisen ruokakirjailijan Clotilde Dusoulier'n esipuhe - nykyaikainen ääni, joka asettaa Mathiot'n työn nykyaikaiseen kontekstiin.
Kirja, jonka pariin voi palata - yhä uudelleen ja uudelleen - kaikille, jotka haluavat hallita ranskalaisen leivonnan taidon.
Muoto: Kovakantinen
Koko: 27 cm x 18 cm
Sivumäärä: 336
Kustantaja: Phaidon
ISBN: 9781837290901
Kieli: Englanti
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9780714862408 EAN: 9780714862408
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.