Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Teurastajanpaperi / Butcher paper - Hardcore Carnivore

48
1451-23329
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 8 kpl
  • Kauppa Stockholm 8 kpl
  • Kauppa Malmö 2 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Hardcore Carnivore Butcher BBQ-paperi Tämä paperi on vahaamaton, pinnoittamaton ja valkaisematon, se on 100 % FDA:n hyväksymä. HC-logo on painettu elintarviketurvallisella musteella. Vinkki: Täydellinen uudelleenkäytettäväksi sytytyspaperina. Paperirullan koko: 45 cm x 38 m Teurastajanpaperi on pakollinen kaikille kunnianhimoisille grillaajille. Kääri kylkiluut, rintafileet, entrecote tai kana paperilla, niin suojaat proteiineja kuivumiselta kypsennyksen aikana tai kun ne lepäävät grillistä/uunista poistamisen jälkeen. Toisin kuin folio, huokoinen paperi päästää ilman kiertämään läpi ja säilyttää lihan "kuoren". Toinen etu folioon verrattuna on se, että teurastajanpaperi ei keskitä lämpöä eikä näin ollen vaaranna lihan ylikypsymistä. Tietoja Jess Prylesista: ”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles on Texas BBQ:n ja kilpagrillauksen arvostettu asiantuntija. Hän on Australasian Grill Alliancen perustaja, Hardcore Carnivore -maustesarjan luoja. Hän on toiminut puhujana tapahtumissa, joiden sponsoreina ovat olleet esimerkiksi Texas A & M University, American Meat Science Association ja Texas Beef Council. Lisäksi hän on ollut mukana useissa eri tv-ohjelmissa kuten Food Networkissa ja Todayssa. Häntä on myös haastateltu useissa eri julkaisuissa, kuten Parade, Food & Wine ja Austin Chronicle. Jess asuu ja työskentelee Austinissa, Texasissa.
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: HC-BBQP EAN: 850005174202
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi