Tuotekuvaus
Mylly sisältää hiomakotelon, jossa on hiomarulla, 4-teräisen veitsen, 4,5 mm:n rei'itetyn kiekon, syöttöpöydän, syöttötulpan, roiskesuojan, läpivientikiinnikkeen ja 3 makkarasarvea 10/20/25 mm. Kukin lisävaruste voidaan ostaa erikseen.
Asenna hiomakotelo vetopesän ympärille, kiristä siipimutteri ja aseta hiomarulla niin, että se menee tukevasti pesään.
Hiontaa varten asenna veitsi (veitsen reunan on osoitettava reikälevyä kohti) ja reikälevy, kiinnitä lukitusrenkaalla ja kippaa kone kyljelleen.
Makkarantäytettä varten asenna makkararengas ja makkarasarvi, kiinnitä lukitusrenkaalla ja kallista kone kyljelleen.
Käyttääksesi passer-lisälaitetta, asenna se myllytelaan ja kiinnitä lukitusrenkaalla. Lukitusrengas kiristyy vääntömomentin vaikutuksesta, kun jauhin on käytössä, ja sitä voi olla vaikea löysätä.
- Jos liha on vaikeasti jauhettavaa, voit jäähdyttää sen ennen jauhamista tai esijauhattaa sen 8 mm:n reikäisellä kiekolla.
- Puhdista jäämät jauhimesta jauhamalla kuoren, sipulin tai perunan läpi.
- Käytä aina syöttötulppaa syöttämiseen, älä laita mitään vieraita esineitä, kuten veitsiä tai haarukoita, jauhimen koteloon.
- Kun täytät makkaroita, on hyvä jäädyttää jauhin ennen käyttöä.
- Jos makkaraan pääsee ilmaa, pysäytä kone ja työnnä ilma varovasti taaksepäin ilma-aukon kautta.
- Voitele makkaran sarvi hieman makkararasvalla, jotta jousen kierteittäminen on helpompaa.
Sovitin
- Säädä säätönupista, kuinka kiinteää tai löysää mössöä haluat. Aloita aina sisimmästä asennosta saadaksesi parhaan tuloksen.
- Tomaatit, appelsiinit, karviaiset, kivettömät luumut ja kirsikat kelpaavat raakana, kun taas omenat on kypsennettävä kevyesti etukäteen.
- Käytä roiskesuojusta
- Siivilästä tulevaa jäännöstä voi käyttää uudelleen 2-3 kertaa saadaksesi lisää hedelmämehua.
- Jos olet allerginen pähkinöille, sieppaa hedelmät aina ensin sisälmykset pois sisuksista.
>