Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Suolakivi, Himalaja 30x20x3 cm - Satake

59
1070-13389
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
 • Verkkovarasto 3 kpl
 • Kauppa Stockholm 3 kpl
 • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
 • Tuotetiedot
  • Tämä vaaleanpunainen suolakivi on peräisin Himalajan sydämestä. Se koostuu 100-prosenttisesti luonnollisesta kristallisuolasta, joka on peräisin yli 180 miljoonan vuoden takaa. Kivi on täysin luonnollinen ja ilman kemikaaleja tai muita lisäaineita. Himalajan suolakivi antaa ruokiin herkullisen "suolaisen kosketuksen"! Lisäksi käytät vähemmän suolaa kuin maustaessasi aterian itse. Suolakiveä voi käyttää usealla eri tavalla, mihin tahansa maltilliseen tarjoiluun tai ruoanlaittoon.


   Ruoanlaitto suolakivellä
   Lämmitettyä suolakiveä voi käyttää ruokapöydässä pienten kala- tai lihapalojen kypsentämiseen. Isompien palojen valmistukseen suolakiveä voi käyttää suoraan lämmönlähteessä tai sen päällä.
   Suolakiveä voi lämmittää eri tavoin ja se pitää lämpötilan noin 20 minuuttia.    • BBQ/kaasugrilli
     Aloita suolakiven lämmittäminen matalalla lämpötilalla. Lämpötilaa voidaan nostaa 30 minuutin kuluttua ja noin 45 minuutin kuluttua kivi on käyttövalmis.

       • Uunissa
        Suolakiveä voi käyttää myös uunissa, mutta sitä ei saa esilämmittää, sillä silloin on olemassa suolakiven halkeamisvaara. Nosta lämpö 60°C:een ja nosta sitten lämpötilaa 20 minuutin välein 1 tunnin ajan. Maksimilämpötila: 180°C.   Jäädytetty suolakivi
      Laita suolakivi pakastimeen, ja noin 30 minuutin kuluttua se on valmis tarjoiltavaksi carpaccion, sushin tai sashimin päälle. Myös kylmät jälkiruoat voidaan tarjoilla jäähdytetyn suolakiven päällä.


   Hoito
      Huuhdo ja kuivaa suolakivi huolellisesti, kun se on jäähtynyt. Suolan antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta pesuainetta ei tarvita. Liika vesi aiheuttaa kiveen kasvavia halkeamia, eikä sitä siksi saa koskaan laittaa astianpesukoneeseen. Anna suolakiven kuivua huolellisesti ennen seuraavaa käyttöä (noin 24h). Lisätietoja: Suola sulaa 800°C:ssa.


   Vinkkejä
      Tee oma graavikivi! Painele lohifileet sokerin ja tillin kanssa kahden suolakiven väliin, kääri paperiin ja säilytä kylmässä 1-3 päivää.

      - Paista kananmunat ja pekoni pöydässä!

     - Älä unohda suolakiveä, kun esittelet herkullisia jälkiruokia! Bavarois, jäätelö ja sorbetit hieman suolalla höystettynä. Vieraasi tulevat rakastamaan sitä!
 • Toimitus
  • Valmistajan tuotenumero: SSH30 EAN: 8966000029705
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi