Chokladmakarens handbok - Gustaf Mabrouk
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 2 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Kondiittori ja suklaata valmistava Gustaf Mabrouk jakaa Suklaantekijän käsikirjassa parhaat vinkkinsä kaakaopapujen valintaan, paahtamiseen, murskaamiseen ja kuorimiseen sekä lopuksi massan jauhamiseen ja jalostamiseen suklaaksi. Opimme suklaan karkaisun taidosta, vastustamattomien praliinien luomisesta ja erilaisista mauista. Pakkohankinta jokaiselle suklaanörtille!
Haluatko ottaa askeleen suklaan tekemiseen tyhjästä ja valmistaa käsin oman ainutlaatuisen suklaasi? Tai kenties vain valmistaa mitä herkullisimpia suklaareseptejä?
Suklaanvalmistajan käsikirjassa kondiittori ja suklaata valmistava Gustaf Mabrouk jakaa parhaat vinkkinsä; miten valita kaakaopavut, paahtaa, murskata ja kuoria ne ja lopuksi jauhaa ja jalostaa massa suklaaksi. Opimme suklaan karkaisun taidosta, vastustamattomien praliinien luomisesta ja erilaisista mauista.
Kirjassa on myös Gustaf Mabroukin parhaita reseptejä klassisista tiikerikakusta ja tikkareista moderneihin luomuksiin, kuten suklaacocktaileihin ja pastaan tryffelien ja suklaan kera. Se sisältää myös faktoja siitä, miten kaakaota kasvatetaan ja kerätään, neuvoja kaikille suklaan ystäville, jotka haluavat edistää kestävää tulevaisuutta - ja paljon muuta.
Kieli: ruotsi
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9789178435159 EAN: 9789178435159
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.