Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Chokladmakarens handbok - Gustaf Mabrouk

23
1355-21270
 
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 3 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Kondiittori ja suklaata valmistava Gustaf Mabrouk jakaa Suklaantekijän käsikirjassa parhaat vinkkinsä kaakaopapujen valintaan, paahtamiseen, murskaamiseen ja kuorimiseen sekä lopuksi massan jauhamiseen ja jalostamiseen suklaaksi. Opimme suklaan karkaisun taidosta, vastustamattomien praliinien luomisesta ja erilaisista mauista. Pakkohankinta jokaiselle suklaanörtille!

      Haluatko ottaa askeleen suklaan tekemiseen tyhjästä ja valmistaa käsin oman ainutlaatuisen suklaasi? Tai kenties vain valmistaa mitä herkullisimpia suklaareseptejä?

      Suklaanvalmistajan käsikirjassa kondiittori ja suklaata valmistava Gustaf Mabrouk jakaa parhaat vinkkinsä; miten valita kaakaopavut, paahtaa, murskata ja kuoria ne ja lopuksi jauhaa ja jalostaa massa suklaaksi. Opimme suklaan karkaisun taidosta, vastustamattomien praliinien luomisesta ja erilaisista mauista.


      Kirjassa on myös Gustaf Mabroukin parhaita reseptejä klassisista tiikerikakusta ja tikkareista moderneihin luomuksiin, kuten suklaacocktaileihin ja pastaan tryffelien ja suklaan kera. Se sisältää myös faktoja siitä, miten kaakaota kasvatetaan ja kerätään, neuvoja kaikille suklaan ystäville, jotka haluavat edistää kestävää tulevaisuutta - ja paljon muuta.

      Kieli: ruotsi
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9789178435159 EAN: 9789178435159
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi