Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut
10

Sous Vide -setti Anova Nano 3.0 - Anova

269 / 243
1317-26941










Lkm:

Lisää ostoskoriin
Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta: 243 €
Varastosaldo
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Täydellinen paketti kaikille, jotka haluavat aloittaa tyhjiökypsennyksen! Pakkaus sisältää Anovan pienikokoisimman sous vide -sirkulaattorin, Bluetoothilla varustetun Anova Nanon, Anova-vakuumikoneen ja 50 SICO-pussin paketin. Osta lisäksi: Kannellinen astia Sous vide -teline Kaasupoltin Mikä on Sous Vide -sirkulaattori? Sous Vide -kiertolaite on tarkka, lämpötilaohjattu lämmityselementti, joka pitää vesihauteen vakiolämpötilassa. Lämpö siirtyy vedessä tehokkaammin kuin ilmassa, mikä tarkoittaa, että ilmattomassa muovipussissa oleva ruoka kypsyy kontrolloidusti. Sirkulaattori seuraa vettä ja haluamaasi lämpötilaa. Jos noudatat ohjeita, ruoka ei koskaan ole ali- tai ylikypsää. Koska vesi ei koskaan kuumene valitsemaasi lämpötilaa korkeammaksi, myöskään ruoan lämpötila ei ylitä sitä. Sirkulaattori on lämpötilaltaan tarkka, joten voit päättää, haluatko lihan verisenä, roseena, täysin kypsänä tai jonain siltä väliltä. Näin saat kypsennettyä kalasta ja kanasta erinomaisen herkullisen. Parsa säilyttää rapeutensa maistumatta raa’alta. Voit käyttää tuotetta myös esim. munien, jogurtin tai crème brûléen valmistamiseen. KitchenLabin tiimi on koonnut yhteen parhaat kypsennysajat ja -lämpötilat sous vide -kypsennykseen – tutustu oppaaseen täällä. Jos haluat tietää lisää, tutustu blogipostaukseemme. Hanki sirkulaattori ja vapauta aikaasi muuhun kuin lämpötilojen seuraamiseen. Sirkulaattorilla lopputulos on aina täydellinen.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi