Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Salt, socker och vinäger av Olle T Cellton

25
1355-12304
 
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Me KitchenLabissa pidämme Olle Celltonista. Olemme iloisia siitä, että on kokkeja, jotka häpeilemättä antavat tiedon ja laadun läpäistä kaiken tekemänsä, kokkeja, jotka eivät elä tv-maineesta vaan pitävät ensisijaisena kulttuuri-ilmaisua, jota gastronomia on. Olle tietää, mitä hän tekee, ja se näkyy tämän kirjan jokaisella sivulla."

      Kirjan syntyyn johtanutta filosofiaa Olle kuvaa näin: "Kun minulta kysytään, mikä on ominaista ruoanlaitolleni, sanon yleensä, että kokkaan ruokaa, jota useimmat ihmiset voisivat hyvin valmistaa kotonakin - mutta eivät tee. Ruokani riippuu asioista, joita olemme tehneet kuukausia aiemmin. Joskus vuosia etukäteen. Rakennamme ruokakomeron, joka antaa meille enemmän valinnanvaraa tulevaisuudessa, useimmiten ilman, että meillä on aavistustakaan siitä, mihin sitä käytetään. Ruoka on parhaimmillaan vuoden tai useamman vuoden kuluttua, kun kaikki sesongit on hyödynnetty.

      Mulle kokille on tullut ihan luonnolliseksi tehdä suolakurkkuja, terriinejä ja hilloja. Se on yksi tärkeimpiä osia ruoanlaitossani. Ravintola PatéPaté Kööpenhaminassa ei olisi ollut niin menestyksekäs, jos emme olisi tehneet kuuluisia patejamme ja terriinejämme. 19 Glasissa vanhassakaupungissa minulla oli kellarikeittiössä pitkin kellarikerrosta purkkeja erilaisia suolakurkkuja ja hilloja, ja kun aloitin Ravintola Niklasissa, tein ensimmäiseksi sitruunoiden suolaamisen ja hyytelöiden tekemisen kauden viimeisistä villiomenoista.

      Ruoan suolaaminen suolalla, sokerilla ja etikalla (ja etikalla) noudattaa vanhoja menetelmiä ja perinteitä. Sitä on tehty kaikkialla maailmassa selviytymiskeinona. Nykyisillä laitteilla meidän ei aina tarvitse noudattaa säilöntälakeja kirjaimellisesti, vaan voimme tehdä niin kuin parhaaksi katsomme."

      "Inspiroiva ja hyödyllinen keittokirja."
      Gourmet

      "Täydellinen kirja niille, jotka haluavat oppia lisää."
      Svenska Dagbladet

      "Kaikki vaikuttaa uskomattoman hyvältä!"
      Allt om Mat

      Olle T Cellton kasvoi Malmössä ja aloitti ravintoloissa työskentelyn jo nuorena. Ravintolakoulun jälkeen hän on työskennellyt Malmössä, Edinburghissa, Lontoossa, Kööpenhaminassa, San Franciscossa ja on nyt Niklas Ekstedtin Niklas-ravintolan keittiömestari Tukholmassa. Kansainvälinen kokemus on antanut hänelle omaleimaisen tyylin ja laajan ruoanlaittonäkemyksen sekä vankan tietämyksen keittiön käsityötaidoista. Ollen rakkaus kaikenlaiseen säilömiseen näkyy sekä hänen ruokalistallaan Niklasissa että hänen ruokakomerossaan kotona Västerhaningessa.

      Kieli: ruotsi
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi