Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Preserving - Ginette Mathiot

33
1399-16073
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Klassiset ranskalaiset säilöntämenetelmät päivitettynä nykyaikaisena versiona.

      Kirja sisältää useimmat reseptit, joita tarvitset, kun haluat säilöä, suolata, marinoida ja savustaa omia tuoretuotteita.

      Purkkiminen on uskomattoman suosittu trendi keittokirjojen joukossa, ja se on edelleen kasvussa. Tämä kirja erottuu edukseen, sillä se sisältää tekniikoita savustamiseen, marinointiin ja lihavalmisteiden valmistukseen.

       

      336 sivua, kovakantinen

      Kirja on kirjoitettu englanniksi

       

      Kieli: englanti
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9780714869520 EAN: 9780714869520
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi