Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Pectinex Ultra SP-L - The Kitchen Lab

1429-27834
Tilavuus:
30 ml
30 ml 100 ml
Varastosaldo
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Pektinex on erikoistunut entsyymi, joka hajottaa pektiinirakenteita. Sitä käytetään tyypillisesti mehunvalmistuksessa tai nesteiden kirkastamiseen kuiduista. Pectinexillä on useita ainutlaatuisia sovelluksia modernissa ja molekyyligastronomiassa ja sekoituksessa. Sitä voidaan käyttää sitrushedelmien kuorimiseen ja fileoimiseen ilman veistä, jolloin lopputulos on täydellinen. Sitä voidaan käyttää myös pektiinin poistamiseen hedelmämehuista ja siidereistä suodatuksen ja maun parantamiseksi.


      Käyttö:
      Fruitpalojen kuorimiseen: Laita/ upota 250 g hedelmäpaloja (esim. appelsiiniviipaleita) 250 ml:aan vettä ja lisää 2,5 ml Pectinexiä. Sekoita seosta ja peitä astia ilmatiiviisti. Aseta jääkaappiin 48 tunniksi tai kypsennä sous vide 40°C:ssa 30 minuutin ajan. Poista segmentit seoksesta ja tarjoile.

      Pektiinin poistamiseksi hedelmämehusta: lisää 2,5 ml Pectinexiä 1 000 ml:aan hedelmämehua (0,25 %). Lepää 20 minuuttia huoneenlämmössä. Siivilöi siivilän läpi.

      Säilytys: Säilytä kuivassa, viileässä tilassa ja poissa suorasta auringonvalosta. Käytä 1 kuukauden kuluessa avaamisesta ja säilytä avattu pakkaus jääkaapissa.

      Ainesosat: Glyseroli, vesi, polygalakturonaasi, kaliumkloridi, pektiinilyaasi.

  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi