Tervetuloa illanviettoon, jossa on tarjolla nyyttejä, lisukkeita ja itäaasialaisia makuja ja tekniikoita! Kurssin pitää Karin Lei, arvostettu keittokirjakirjailija ja ruokaprofiili, joka jakaa iloaan ruoasta ja resepteistä Chopstick Stories -blogissaan. Blogin lisäksi hänet tunnetaan Instagramista ja hän inspiroi suurta määrää seuraajia ympäri Ruotsia. Karin kokkaa kaikenlaista aasialaista ruokaa, mutta keskittyy usein taiwanilaiseen keittiöön, josta hänellä on juuret. Tänä iltana aiheena ovat kiinalaiset nyytit, jotka ovat myös niin lähellä, että vuonna 2022 hän julkaisi kirjan Dumplings and other Dim Sum.
Illan aikana kokkaamme Karinin turvallisessa ohjauksessa ja ruokalistalla on höyrytettyjä sianliha- ja katkarapun nyyttejä, joissa on bataattia, dippikastiketta ja kookos-sadekurkkua (kiinalainen kurkkusalaatti). Lisäksi luvassa on varmasti paljon vinkkejä siitä, miten kiinalainen ruoka onnistuu.
Ilta päättyy yhteiseen ateriaan yhdessä valmistamistamme ruokalajeista ja lasilliseen kuohuvaa tai teetä.
Jos et pääse kurssille, sinun tulee perua osallistumisesi viimeistään viikkoa ennen kurssia. Sen jälkeen lippuja ei voi ostaa takaisin. Kurssille osallistumisen voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.
Kaarina Lei lisää chopstickstories.se tai karinlei Instagramissa
Ruoka, jota kokkaamme, sisältää lihaa, kalaa, vehnäjauhoja ja muita ainesosia. Valitettavasti ruokalistaa ei ole mahdollista muokata.
Kuva: © Campher, kirja Dumplings & other dim sum