Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Natriumalginaatti (E401) - The Kitchen Lab

1429-16782
Paino:
100 g
100 g 250 g 500 g
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Tietoja natriumalginaatista (E401) Natriumalginaattia käytetään sakeuttamisaineena ja se uutetaan ruskeasta merilevästä. Se voi saada useimmista asioista geelimäistä, mutta se vaatii kosketuksissa olemisen kalsiumionien kanssa. Natriumalginaattia voidaan käyttää moneen – muun muassa sekä pehmeiden että kiinteiden, lämmönkestäviä hyytelöiden valmistamiseen; vaahdon, kaviaarihelmien valmistamiseen tai emulsioiden tai muiden tuotteiden stabiilimman rakenteen aikaansaamiseen. Käyttö Jos haluat tehdä helmiä, käytä 1 % natriumalginaattia sen nesteen painoa kohti, johon haluat liuottaa sen. Vatkaa alginaatti suoraan nesteeseen tai sekoita ensin kuivan aineen, kuten sokerin, kanssa. Pudota seos kalsiumkylpyyn, ja saat kaviaarihelmiä tai -palloja. Katso alta yhteisvideomme Special Ingredientsin kanssa. Siinä teemme helppoja gin & tonic -helmiä Sisältö: Natriumalginaatti, E401 Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä. Ei pidä käyttää puhtaassa muodossaan.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi