Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Morberg grillaa

16
1355-11055
 
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Morbergin grillien uusi painos!

      "Heti kun aurinko paistaa, on aika grillata. Miksi? Koska pidämme pienestä haasteesta ja alkuperästä. Ja tunnemme olevamme kuninkaita omassa valtakunnassamme, kun seisomme tuulettomana iltana lämpimän kesämullan höyryissä viinilasi ja pitkä lasta kädessä. Tuoksut, jotka leviävät näkyvästi ja kiusaavat jokaisen naapurin grilliherkkuja. Myös kilpailulle on tilaa. Kenellä on suurin grilli? Kenellä on nopein? Kenellä on pienin?

      Per Morberg tykkää kokata ulkona, ei vain grillillä vaan myös paistinpannulla. Paistinpannu on hyvä, kun hänen pitää "paistaa seitsemänsataa kiloa sieniä tai ruokkia neljäsataa lasta", muuten riittää tavallinen pallogrilli. Tässä kirjassa hän tarjoaa parhaat reseptinsä herkullisine lisukkeineen. Noin kolmenkymmenen ruokalajin joukossa on entrecôte kukkakaalilla ja sinihomejuustokastikkeella, isoja lihapullia fetajuuston kera, kanavartaita chili-aiolien kera, lohta seesaminsiemenillä ja teriyakikastikkeella sekä parsaa parmesaanikermalla. Tarjolla on paljon lihaa ja kalaa, mutta myös paljon vihanneksia, jotka voi helposti laittaa grilliin ja kehittää uusia makuja. Mukana on myös vinkkejä täydellisen marinadin sekoittamiseen. Jossain on myös hiipinyt elokuvamaitolounas: "Luoja, elokuva on niin hyvää! Nuo hemmetin lihapalat jäävät kurkkuun kiinni." Grilliharrastajakin voi saada liikaa hyvää - mutta vain hetkeksi. Uusi painos isommassa formaatissa ja täydennettynä muutamalla uudella reseptillä.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi