Kaikki ammattikokit valmistautuvat kuorimalla, viipaloimalla ja pilkkomalla ainekset. Tehokkuuden ja hygienian vuoksi niiden tulisi olla lajiteltuna ja helposti saatavilla työpisteessään. Tämä on "mise en place" eli "kaikki paikallaan".
VALMISTELU JA SÄILYTYS
PS:n mise en place -kulhot soveltuvat sekä valmisteluun että säilytykseen. Ruostumaton teräs kestää kuumasta kylmään, eikä siitä irtoa kemikaaleja. Kansi on valmistettu parhaasta mahdollisesta materiaalista ruokakontaktiin. (Sinun ei tarvitse huolehtia vanhoista muovisista jäätelöastioista vapautuvista kemikaaleista.)
PÄIVÄLLISET LÄHDEASTIAT
Nämä tyylikkäät, pinottavat astiat sopivat erinomaisesti myös lounaslaatikoiksi töihin. Teräs ei toimi mikroaaltouunissa, mutta pidä tätä etuna: voit käyttää sen sijaan lautasta ja parantaa ruokailukokemusta.
Kaikenlaisiin keittiötöihin.
Lue lisää mise en place:sta.
PS MISE EN PLACE -KAUKALOT:
- Lämpöä kestävä ja ruoalle sopiva materiaali. Kestävät myös UV-valoa, kylmyyttä ja karkeaa käsittelyä keittiössä.
- Liian tiiviit kannet maksimaalisen hygienian ja kestävyyden takaamiseksi. Hajuttomia jääkaapissa.
- Sovitettu koko tavallisiin jääkaappeihin ja kotitalouksien tarpeisiin.
TEKNISET TIEDOT:
- 2 kulhoa - 190 mm x 144 x 46 mm, 750 ml
- 2 kulhoa - 130 mm x 130 x 46 mm, 450 ml
- 1 kaukalo - 335 mm x 143 mm x 15 mm
- Kulho ja kaukalo - ruostumatonta terästä
- Kansi - läpinäkyvää silikonia
Professional Secrets.