Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Mackor av Jonas Cramby

25
1355-11993
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 2 kpl
  • Kauppa Stockholm 2 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Kun John Montagu, Sandwichin neljäs herttua, sai loistavan idean laittaa kylmäksi leikattua lihaa kahden leivän väliin, hän ei ainoastaan keksinyt ensimmäistä todella modernia ateriaa. Hän loi maailmanlaajuisen pakkomielteen. Nykyään kannettavan, halvan - mutta ennen kaikkea huulille sulavan hyvän - voileivän variaatioita esiintyy useimmissa kulttuureissa, ja on jo korkea aika saada kirja, joka ottaa aiheen tosissaan.

      Yli sadassa reseptissä opit valmistamaan täydellisiä versioita klassikoista, kuten klubivoileivästä, reubenista ja BLT:stä, sekä tutustut eksoottisempiin voileipiin, kuten muffulettoihin, tortoihin, po'booseihin ja banh misiin. Sandwiches sisältää voileipien historiaa, voileipäfilosofiaa, miten leipoa täydellinen leipä, valmistaa oma juusto ja leikkeleitä sekä tarvikkeet ja työkalut, joita jokaisella voileivän ystävällä pitäisi aina olla kotona.

      Tämä on yksinkertaisesti keittokirja, joka vihdoinkin antaa vaatimattomalle voileivälle sen ansaitseman kunnioituksen. Onnellisen elämän salaisuushan on, kuten muusikko Warren Zevon sanoi kuolinvuoteellaan, "arvostaa jokaista voileipää."

      Jonas Cramby on vapaa kirjoittaja, kolumnisti ja ravintola-alan kirjoittaja Metrossa. Vuonna 2009 Sveriges Tidskrifter nimesi hänet vuoden kronikoitsijaksi. Vuonna 2012 julkaistiin ylistetty keittokirja Texmex från grunden ja vuonna 2013 yhtä ylistetty Texas BBQ. Kirjat on käännetty kuudelle kielelle.

      Kieli: ruotsi
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9789127158702 EAN: 9789127175044
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi