Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Kuparinen marenkikulho kahdella kahvalla - de Buyer

Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Kuparinen marenkikulho kahdella kahvalla - de Buyer. nTilavuus seitsemän litraa.
      Halkaisija 30 cm. Vatkaamisastian materiaalilla on tärkeä merkitys, kun vatkataan munanvalkuaista marenkia ja kohokkaitaikinaa varten. Kaksikahvainen kuparinen marenkikulho - de Buyer - luo kermaisempaa vaahtoa, jota on vaikeampi "ylivatkata" ja joka myös säilyttää muotonsa pidempään kuin tavallisilla teräs- tai lasikulhoilla vatkatut munankeltuaiset. Näin se toimii: Kun munanvalkuaiset vatkataan vaahdoksi, munassa olevat proteiinit ovalbumiini, konalbumiini, globuliini ja lysosyymi denaturoituvat (latinan sanasta "tehdä luonnottomaksi"). Munanvalkuaiset ovat kuohkeimmillaan, kun proteiinit ovat vain osittain denaturoituneet, ja hyvän taikinan juju on jättää proteiiniketjuihin juuri sopiva määrä muutosta, ja tämä tila on helpompi saavuttaa, jos vatkaat tämän kuparikasan. Tämä johtuu siitä, että kupari-ionit kulhosta pyrkivät muodostamaan yhdisteen konalbumiinin kanssa. Tämä yhdiste on vakaampi kuin puhdas konalbumiini, jota voidaan muuten helposti "vatkata liikaa", jolloin vaahto romahtaa, kun koko konalbumiiniketju denaturoituu. Kun konalbumiini denaturoituu kokonaan, taikina romahtaa, muuttuu rakeiseksi ja vapauttaa vettä. Ranskassa marenkia on vatkattu kuparialtaissa jo 1700-luvulta lähtien, ja de Buyer on valmistanut keittiötarvikkeita Vosgesissa Ranskassa vuodesta 1830 lähtien.
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 6581.30 EAN: 3011246581304
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi