Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Kött - Håkan Fällman

Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Halumme todella hyviin raaka-aineisiin kasvaa ja kasvaa. Samalla haluamme valmistaa hyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan. Teoksessa Liha - valinta, käsittely ja ruoanvalmistus teurastajamestari Håkan Fällman opettaa meille, miten erotamme hyvän lihan huonosta. Hän antaa vinkkejä edullisista leikkeleistä ja siitä, mikä leike sopii minkäkin ruokalajin kanssa. Opimme myös, miten kasvatus, ruokinta, teurastus, mureuttaminen ja sukupuoli vaikuttavat lihan laatuun, minkä väristä lihan pitäisi olla, jotta se maistuisi hyvältä, ja mistä tietää, milloin liha on mureaa. Saamme myös selville, miten lihaa voi parhaiten säilyttää, paistaa, hauduttaa ja grillata.

      Liha on kattava, tosiasioihin perustuva kirja, jossa on paljon reseptejä maan lahjakkaimmilta kokeilijoilta! Mukana on myös leikkauskaavioita, osto-oppaita, käsittelyvinkkejä, ruoanlaittovinkkejä ja yleistä lihaan liittyvää tietoa naudan-, vasikan-, sian-, lampaan-, riista- ja siipikarjanlihasta.

      Håkan Fällman on työskennellyt lihan parissa lähes koko ikänsä. Poikana hän teki ylimääräistä työtä isänsä kanssa, jolla oli yritys, joka toimitti lihaa ravintoloille, ja nykyään hän on itse kuninkaallisen hovin toimittaja ja toimittaa monille tähtiravintoloille ensiluokkaisia raaka-aineita. Håkan Fällman on myös suosittu puhuja sekä kokkiopiskelijoille että alan ammattilaisille.

      Kieli: ruotsi
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9789127117877 EAN: 9789127117877
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi