Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Karrageeni Kappa (E407) - The Kitchen Lab

1429-12650
Paino:
100 g
100 g 250 g 500 g
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 1 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Karrageeni (E407) Karrageeniä voidaan käyttää muun muassa kasvisvaihtoehtona gelatiinille. Se muodostaa tiiviitä hyytelöitä, jotka voidaan pakastaa ja sulattaa menettämättä koostumustaan. Jauhe tuottaa yleensä vahvoja ja kestäviä hyytelöitä, erityisesti kalsiumin kanssa kosketuksissa ollessaan. Siksi se sopii erinomaisesti esimerkiksi panna cottaan tai muihin maitoa sisältäviin resepteihin. Käyttö: Karrageeni muodostaa geelejä ollessaan kosketuksissa kalsiumin tai kalsiumsuolan kanssa. Jauhe on lämmitettävä vähintään 70 asteeseen, jotta se liukenee – seos paksuuntuu keitettäessä, joten sekoita jatkuvasti. Vain 0,5 prosenttia karrageenia vedessä ja 0,2 prosenttia maidossa riittää hyytelön muodostamiseen. Hyytelö muodostuu seoksen jäähtyessä. Suositeltu annostus: 0,2-2 prosenttia nesteestä riippuen. Käyttöesimerkkejä: Kiinteiden, elastisten hyytelöiden valmistus. Kirkkaiden hyytelöiden ja kuorrutusten valmistus. Täydellinen maitopohjaisille seoksille. Ainesosaluettelo: Karrageeni, E407. Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä. Ei tule nauttia puhtaassa muodossaan. Pulveri on vegaaninen ja kasvipohjainen sekä kosher- ja halal-ystävällinen.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi