Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Karahvi Tyrol, 75cl - Riedel

541
1073-13749
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
 • Verkkovarasto 0 kpl
 • Kauppa Stockholm 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
 • Tuotetiedot
  • Riedelin suupuhallettu karahvi - mestarillista käsityötä!

   Exklusiivinen viinikarahvi vaakasuorassa mallissa. Muodon ansiosta juoma saa paljon ilmaa, mikä on eduksi nuorille viineille, joiden on päästävä kosketuksiin hapen kanssa kehittyäkseen.

   Kaikki viinit hyötyvät dekantoinnista. Pullon korkin avaaminen ei riitä tuulettumiseen, sillä pullon aukko on liian pieni. Tarvitaan enemmän ilmaa, jotta viinin luonne todella pääsee parhaalla mahdollisella tavalla esiin. Tämä pätee erityisesti bag-in-box -viineihin, jotka ovat nuoria ja suljettuja ja jotka on siksi dekantoitava kukinnan ja sulfaattien poistamisen vuoksi. Mitä nuorempi viini on, sitä enemmän tilavuutta tarvitaan dekantterissa. Dekantointi auttaa myös välttämään sakkaa, jota voi olla pullon pohjalla vanhoissa viineissä. Vieraiden tarjoilu pussista laatikossa ei ole miellyttävä kokemus. Karahvin käyttäminen tekee kokemuksesta paljon miellyttävämmän!

    

   Korkeus: 192 mm
   Tilavuus: 75 cl


   Miten dekantoidaan


   Aloita katkaisemalla korkki juuri pullon reunan alapuolelta ja pyyhi aukko lautasliinalla. Vedä korkki ulos ja haistele sitä varmistaaksesi, ettei viini ole vahingoittunut. Kaada sitten muutama tippa puhtaaseen lasikarahviin ja pyörittele viiniä karahvissa ei-toivottujen hajujen poistamiseksi (tätä kutsutaan enviningiksi). Kaada sitten loput viinistä varovaisin liikkein karahviin ilman, että sakka sekoittuu viiniin.
 • Toimitus
  • Valmistajan tuotenumero: R-1405/13 EAN: 9006206311354
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi