Japan - A Culinary Travel Diary - Clémence Leleu & Anna Shoji
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 4 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200


-
Tuotetiedot
-
Tässä kirjassa yhdistyvät matkakirjallisuus, kulttuurihistoria ja reseptit kunnianhimoisessa teoksessa, joka johdattaa lukijan läpi Japanin eri alueiden: Tokion, Kansain, Kyushun, Hokkaidon ja Okinawan. Kussakin luvussa keskitytään tiettyyn maantieteelliseen alueeseen ja tutustutaan paikallisiin erikoisuuksiin, ruokakulttuuriin ja perinteisiin, ja reseptit on mukautettu länsimaisiin keittiöihin.
Sisältää perusteellisen katsauksen dashiin, japanilaisiin makeisiin, bento-laatikon symboliikkaan, Osakan katuruokaan ja Kioton Nishiki-toreihin - sekä näkemyksiä alkuperäiskansojen Ainu-kulttuurin suhteesta ruokaan ja luontoon.
60 kotiruokareseptiä, jotka on sovitettu eurooppalaisille ja amerikkalaisille raaka-aineille
Kieli: englanti
Koko: 22 × 30 cm, pehmeäkantinen
Paino: 1,5 kg
ISBN: 9783791393001
Kustantaja: Prestel, 2025
Tekijät: Clémence Leleu ja Anna Shoji
Kirja on painettu japanilaiseen tyyliin päällystämättömälle taidepaperi-arkille, ja se on tuotettu muotoa ja tarkoitusta silmällä pitäen. Inspiroiva teos niille, jotka haluavat ymmärtää japanilaisen ruoan kulttuurista taustaa - ei vain valmistaa sitä.
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.