Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Japan - A Culinary Travel Diary - Clémence Leleu & Anna Shoji

 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 4 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Tässä kirjassa yhdistyvät matkakirjallisuus, kulttuurihistoria ja reseptit kunnianhimoisessa teoksessa, joka johdattaa lukijan läpi Japanin eri alueiden: Tokion, Kansain, Kyushun, Hokkaidon ja Okinawan. Kussakin luvussa keskitytään tiettyyn maantieteelliseen alueeseen ja tutustutaan paikallisiin erikoisuuksiin, ruokakulttuuriin ja perinteisiin, ja reseptit on mukautettu länsimaisiin keittiöihin.

      Sisältää perusteellisen katsauksen dashiin, japanilaisiin makeisiin, bento-laatikon symboliikkaan, Osakan katuruokaan ja Kioton Nishiki-toreihin - sekä näkemyksiä alkuperäiskansojen Ainu-kulttuurin suhteesta ruokaan ja luontoon.

      60 kotiruokareseptiä, jotka on sovitettu eurooppalaisille ja amerikkalaisille raaka-aineille

      Kieli: englanti
      Koko: 22 × 30 cm, pehmeäkantinen
      Paino: 1,5 kg
      ISBN: 9783791393001
      Kustantaja: Prestel, 2025
      Tekijät: Clémence Leleu ja Anna Shoji

      Kirja on painettu japanilaiseen tyyliin päällystämättömälle taidepaperi-arkille, ja se on tuotettu muotoa ja tarkoitusta silmällä pitäen. Inspiroiva teos niille, jotka haluavat ymmärtää japanilaisen ruoan kulttuurista taustaa - ei vain valmistaa sitä.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi