Terävyys kestää pitkään - ja sitä voidaan ylläpitää teroitusterällä. Veitsien tasapaino on optimaalinen - mikä tekee niistä loistavia ammattilaisen työkaluja.
Tämä on japanilainen kokkiveitsi, joka tunnetaan myös nimellä santoku-veitsi, joka sopii useimpiin asioihin keittiössä - lihan ja kalan leikkaamisesta vihanneksiin, juureksiin ja sipuleihin. Terässä olevat pienet syvennykset, "oliivihionta", mahdollistavat ruoan irtoamisen terästä helpommin.
- Massiivinen terä, jossa on jatkuva kulma
- Yksi kappale metallia veitsen kärjestä kahvan päähän
- Kova, runsashiilinen, ruostumaton kromiteräs
- Oliivipuinen kahva, jossa on kolme messinkistä tehtyä niittiä
Käsinpesua suositellaan.
Terän pituus: 18 cm
Kahva:Oliivipuu