Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Husman: Alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) - Stefan Ekengren

 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Useimmat meistä osaavat varmaan samaistua ruotsalaiseen kotiruokaan, mutta kuinka moni osaa tehdä todella hyvää keitettyä vasikanlihaa tillin kera, täydellistä voileipäkakkua tai suussa sulavaa graavilohta? Klassikot, jotka saavat taatusti sekä vieraat että makunystyrät hurraamaan.
      Kokkiuransa aikana Stefan Ekengren on suhtautunut intohimoisesti ruotsalaiseen kotiruokaan. Lähes 10 vuotta sitten hän kokosi noin 60 parasta reseptiään Husman-kirjaan, joka on nyt julkaistu uudistettuna painoksena uudessa muodossa ja 8 uudella reseptillä. Täältä löydät suosikkeja, kuten kaalin nyytit, paistetut silakat, sianlihaa sipulikastikkeella, Pelle Janzonin paahtoleipää ja kotitekoista juustokakkua, mutta myös unohdettuja ruokia, kuten pölsaa ja sianlihapateeta, jotka ansaitsevat hieman enemmän huomiota.
      Kaikki reseptit on annettu sekä 4 että 10 hengelle. Stefan antaa myös ruoanlaittovinkkejä siitä, miten onnistut parhaiten, ja ehdotuksia siitä, miten ruokia voi nostaa pykälää ja viedä niitä pidemmälle hieman epätavallisemmalla tavalla. Kokeile esimerkiksi savustaa kaali savustuslaatikossa ennen kaalivanukkaan kokoamista, tarjoile vasikanliha isoäidin keittämien, voilla haarukoitujen porkkanoiden kanssa tai kokkaa nokkoskeitto muillakin ruoholajikkeilla kuin vain nokkosilla.
      Stefan Ekengren on toiminut Tukholmassa sijaitsevan maineikkaan Restaurang Hantverketin keittiömestarina vuodesta 2017. Hän kirjoittaa myös kolumneja, nähdään usein tv-kokkina ja häntä voi kuulla useissa podcasteissa. Husmanin lisäksi hän on kirjoittanut Högtid- ja Potatis-kirjat, joista on tullut myös moderneja keittokirjaklassikoita. Aidolla tietämyksellään Stefan haluaa innostaa ihmisiä kokkaamaan ja tarjoilemaan kotiruokaa useammin.

      Sivumäärä: 192
      Julkaisuvuosi: 2025
      Muoto: Kovakantinen
      Kieli: ruotsi
      ISBN: 9789127191679
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi