B riisiä, ribsejä ja pulled porkia - Kun maistat ensimmäistä kertaa aitoa amerikkalaista BBQ:ta, on helppo ymmärtää, miksi ihmiset kerääntyvät parveilemaan paikkoihin, joissa hitaaseen savustamiseen suhtaudutaan erittäin vakavasti. Jo muutaman vuoden ajan ei kuitenkaan ole tarvinnut lähteä Texasissa sijaitsevaan hökkeliin nauttimaan matalassa ja hitaassa savustettua lihaa, vaan Ruotsissa ensimmäisenä oli Holy Smoke BBQ Bräckessä Höganäsin ulkopuolella, joka on nyt koonnut osaamisensa kaikille, jotka haluavat oppia, mitä täysipainoinen BBQ-ateria vaatii.
Täältä löydät vinkkejä oikean savustimen valintaan, savustamisen teoriaa, puulajeja, tulta ja lihaa - eikä vähiten Holy Smoken suosittujen BBQ-ruokien reseptejä kaikkine lisukkeineen ja kastikkeineen. Reseptit sisältävät sekä klassista Texas Style BBQ:ta että nykyaikaisempia tulkintoja. Kirjoittajat vievät sinut myös road tripille noin 20:een Amerikan parhaaseen BBQ-ravintolaan.
Johan Fritzell on kotisavustelija, joka 40 vuoden kriisin jälkeen osti ilman varsinaista suunnitelmaa jättimäisen savustimen. Päähänpisto johti siihen, mikä nyt on Holy Smoke BBQ. Hänen aisaparinsa Johan Åkerberg on Grythyttan ravintolakoulussa koulutettu kokki ja parin palkitun keittokirjan, muun muassa Smoke (2015), kirjoittaja.
Sivumäärä: 219
Muoto: Kovakantinen: Kovakantinen
Kieli: ruotsi