Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Hedelmänsydänjauho (E410) - The Kitchen Lab

1429-12702
Paino:
100 g
100 g 250 g
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 2 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Tietoa johanneksenleipäpuun purukumista (E410)

      Johanneksenleipäpuun purukumi on täysin luonnollinen tuote, joka on peräisin johanneksenleipäpuun siemenistä. Se on monipuolinen, vegaaninen hyytelöimisaine ja sitä käytetään pääasiassa pieninä annoksina sakeuttamisaineena. Käytä sitä maitotuotteiden kanssa, jälkiruoissa, kastikkeissa tai kastikkeissa.

      Voit käyttää sitä myös kananmunien ja jauhojen korvikkeena, sillä niillä on samanlaiset sitovat ominaisuudet. Lisää sitä pakastettuihin tuotteisiin, kuten jäätelöön, vähentämään jääkiteiden muodostumista ja parantamaan koostumusta. Tai mikset käyttäisi sitä yhdessä ksantaanikumin kanssa erittäin elastisten hyytelöiden valmistukseen?

      Fruktansydänjauho ei ole kovin herkkä pH:lle eikä korkealle suolapitoisuudelle. Se toimii useimmissa asioissa pH:n 2,5 ja 10 välillä.
      Käyttö

      Dosoi 3 - 11 grammaa kiloa kohti. Lisää hedelmäydinjauho pienissä erissä voimakkaasti sekoittaen. Liukenee kylmiin nesteisiin, mutta toimii parhaiten, jos neste on yli 60°C.



      Sisältö:
      100% Hedelmänsiemenjauho (E410)
      Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa. Säilyy noin kaksi vuotta.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi