Halo-halo: Det filippinska köket - Joel Åhlin, Lennart Weibull
Varastosaldo
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200


-
Tuotetiedot
-
"Filippiiniläinen keittiö on uskomattoman monipuolinen ja jännittävä, ja siinä vahvat paikalliset perinteet ja trooppiset raaka-aineet kohtaavat vaikutteita eri puolilta maailmaa. Saaren värikäs historia yhdistettynä sen maantieteelliseen sijaintiin on luonut jotain todella ainutlaatuista. Tuloksena on makeaa, suolaista, hapanta ja mausteista - yksinkertaisesti vastustamatonta. Se voi olla ikoninen adobo, tumma, haudutettu ja kiiltävä, jossa happo ja umami on käännetty maksimiin, tai halo-halo, jälkiruokien hullunkurinen ja supermakea riikinkukko, joka on rehellisesti sanottuna vertaansa vailla.
Voisimme sanoa, että tämä on kunnianosoituksemme filippiiniläiselle ruoalle, mutta se ei olisi koko totuus. Tämä on oikeastaan kunnianosoitus äideillemme, niille, jotka jättivät kotimaansa rakkauden ja Ruotsin vuoksi. Ja ehkä myös tervehdys nuoremmille itsillemme, niille ruskeasilmäisille pojille, jotka kasvoivat täällä, mutta jotka eivät näyttäneet samalta kuin kaikki muut.""
Joel Åhlin on kansainvälisen ruokakulttuurikokemuksen lisäksi toiminut Tukholmassa lähes 20 vuotta muun muassa Tjogetin keittiömestarina sekä Agrikulturin ja Bar Agrikulturin - Michelin-oppaassa tähdellä ja Bib Gourmandilla palkittujen - perustajajäsenenä.
Lennart Weibull on yksi Ruotsin parhaista ruokakuvaajista ja hän on tehnyt useita keittokirjoja Ruotsissa - mutta myös kansainvälisesti esimerkiksi Martha Stewartille ja Bon Appétitille Yhdysvalloissa.
Sivumäärä: 173
Kustannusvuosi: 2025
Muoto: Kovakantinen
Kieli: Ruotsinkielinen
ISBN: 9789127190139."
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.