Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Grillilevy - Satake

54
1070-25356
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
 • Verkkovarasto 0 kpl
 • Kauppa Stockholm 0 kpl
 • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
 • Tuotetiedot
  • Satake Outdoor® on täysin uusi sarja, jossa ruoanlaitto tapahtuu ulkona. Ulos ulkokeittiöön tai leirintäalueelle, metsään ja retkille.

   Kääntyvä paistopöytä / grillilevy. Erittäin käytännöllinen käännettävä paistopöytä, jota voi käyttää grillissä tai suoraan avotulella, mutta myös vanhoilla liedillä, kaasulla & induktiolla.

   Toinen puoli on varustettu grilliraidoilla, jotka antavat vihanneksille ja lihapaloille hienon grillikuvion, samalla kun raaka-aine kohoaa muutaman millimetrin ja antaa täydellisen kypsennyksen.

   Toinen puoli on tasainen ja sopii erinomaisesti esimerkiksi smashburgereiden valmistukseen tai pehmeämpien raaka-aineiden paistamiseen, jotka muuten helposti juuttuvat kiinni ja putoilevat alas grilliritilän läpi. Kalafileet, sienet, vihannekset ja vastaavat. Paistopöytä sopii erinomaisesti myös todella suurille schnitzeleille.

   Litteällä puolella on myös pieni valuma-alue rasvalle, joten ei ole vaaraa, että raaka-aine "kypsennetään" lihanesteissä.

   Tämä on pakollinen tuote kaikille ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat nostaa ulkokeittämisen tasoa. Paistopöytää on erittäin helppo käsitellä nuotiokoukun avulla. Sekä paistopöytä että tulikoukku sisältyvät myös Satake Outdoor Kit -pakettiin.

   Mitat: 49 x 23 x 1
   Paino: 3,1 kg.
 • Toimitus
  • Valmistajan tuotenumero: S-FRS-301C EAN: 7340039201300
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi