Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Global GS-9 Tomaattiveitsi 8 cm

110
1073-10477
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
 • Verkkovarasto 0 kpl
 • Kauppa Stockholm 0 kpl
 • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
 • Tuotetiedot
  • Vähemmän sahalaitainen veitsi, joka ei toimi vain leivälle, vaan sopii myös salaateille ja erilaisille vihanneksille, täydellinen sahalaitainen monitoimiveitsi! Cromova 18 -teräs.

   Globalin veitset on jaettu veitsiin, joiden sarjanumerot alkavat G, GS, GF tai GSF. G on tavallisia hieman suurempia veitsiä. GS tulee sanoista Global Small ja nämä ovat Globalin valikoiman pienempiä veitsiä, niissä on hieman pienempi kahva. GF on lyhenne sanoista Global Forged, ja tämän sarjan veitset on taottu yhdestä kappaleesta terästä veitsen kärjestä kahvan päähän. GSF on siis lyhenne sanoista Global Small Forged, eli pienemmät taotut veitset.

   Huolimatta siitä, että Globalin veitsiä kutsutaan täysteräksisiksi veitsiksi, ne eivät ole, kuten monet luulevat, yhdestä kappaleesta valmistettuja (lukuun ottamatta GFS & GF-veitsiä). Se tekisi kahvasta aivan liian painavan ja sen lämpeneminen kädessä kestäisi hyvin kauan. Globaali veitsi koostuu alun perin kahdesta leimatusta kahvan puolikkaasta ja terästä, joka on valssattu tai taottu veitsimallista riippuen. Osat hitsataan yhteen ja kahva täytetään hiekalla. Tämän jälkeen veitset viedään kemiantehtaalle, jossa ne kastetaan erilaisiin kylpyihin puhdistusta varten ja koko kahvan mustan kromioksidin tuottamiseksi. Tämän jälkeen veitset palaavat tehtaalle teroitettaviksi. Terän kiilamainen muoto teroitetaan ja kahva kiillotetaan niin, että musta kromioksidi jää vain syvennyksiin. Tämä antaa Global Knife -veitsen kahvaan sille ominaisen pistekuvion. Pienillä pisteillä, jotka ovat itse asiassa pieniä koveria paraabeleita, on tarkoitus, jota harva ymmärtää. Ne antavat käteen syntyvän lämpösäteilyn kimpoilla takaisin ja muodostavat eristävän ilmaraon kahvan ja käden välille, minkä ansiosta kahva ei tunnu niin kylmältä. Kun kahva on kiillotettu, on aika teroittaa veitsen särmä. Mallista riippuen se menee joko teroitusrobottiin tai käsiteroitukseen. Sitten on ompelun, logon kaiverruksen ja pakkaamisen aika. Veitsi lähetetään toiselle onnelliselle omistajalle.
 • Toimitus
  • Valmistajan tuotenumero: GS-9 EAN: 4943691609489
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi