Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Fermentointisetti, 2 purkkia - Kilner

40
1086-22313
 
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Käymistrendi on vain vahvistumassa - eikä ihme. Kyseessä on tuhansia vuosia vanha käsityöperinne, joka on tekemässä paluuta, kun mikro-organismeja käytetään raaka-aineiden käsittelyyn ja sellaisten makujen luomiseen, jotka olisivat muuten mahdottomia. Muita etuja ovat se, että se on hyväksi vatsalle (probiootti) ja pidentää raaka-aineiden säilyvyyttä. Soija, hapankaali, kimchi, garum, kombucha, koji, miso ja etikka ovat esimerkkejä fermentoiduista ruokalajeista ja makuaineista, jotka muodostavat tärkeän perustan kyseisten kulttuurien keittiöissä.

      Tämä fermentointipakkaus koostuu kahdesta 1-litraisesta lasiastiasta, tiiviisti istuvasta silikonikumikannesta, kahdesta lasipainosta, jotka varmistavat, että fermentoituvat ainekset pysyvät pinnan alla, sekä vesilukosta, joka estää ei-toivottuja mikro-organismeja häiritsemästä prosessia. Lyhyesti sanottuna kaikki, mitä tarvitset (raaka-aineiden lisäksi) luodaksesi tuhansia erilaisia fantastisia luomuksia luonnon avulla.

      Sietää korkeintaan 80 astetta.

      Jos haluat oppia suurimman osan fermentoinnista, suosittelemme Noma-ravintolan alkuperäisen, neljä kertaa maailman parhaaksi nimetyn keittiömestarin Rene Redzepin kirjaa The Noma Guide to Fermentation.
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: KI25010 EAN: 5010853253589
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi