Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Espressomylly Santiago, musta - Zassenhaus

198
1073-11474
Lkm: 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Webblager 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Todella retro, käsikäyttöinen espressomylly saksalaiselta Zassenhausilta!

      Zassenhausia pidetään yhtenä maailman parhaista myllyvalmistajista. Zassenhausin kahvimyllyissä on laadukas teräksestä valmistettu mylly, jota on helppo säätää sen mukaan, kuinka hienoksi tai karkeaksi jauhettua kahvia haluat. Toisin kuin monissa muissa markkinoilla olevissa kahvimyllyissä, Zassenhausin myllyissä on portaaton säätö.

      Zassenhausin myllyt ovat lähes tuhoutumattomia ja niillä on 25 vuoden takuu myllylle. Kaikki Zassenhaus-kahvimyllyt ovat käsikäyttöisiä, sillä kun on kyse aromien vapauttamisesta kahvipavuista, käsikäyttöisellä myllyllä on hyvä etu sähköisiin myllyihin verrattuna. Sähkömallin nopeasti pyörivät terät luovuttavat lämpöä, joka voi vaikuttaa kahvin makuun.

      Zassenhausin myllyjen keräyslaatikkoon mahtuu noin 5-6 kuppia haudutettua kahvia.


      Puhdistus:
      Suosittelemme, että puhdistat myllyn säännöllisin väliajoin. Käytä tavallista kuivaa matriisia, kaada noin 1/2 dl jauhimeen ja jauhat sen jälkeen läpi melko hienolla asetuksella. Tämä puhdistaa tehokkaasti myllyn urat. Voit myös avata ja asettaa myllyn karkeimmalle asetukselle ja ottaa pienen harrasteharjan ja harjata sen puhtaaksi.

      On tärkeää, että puhdistuksessa ei koskaan käytetä vettä, koska se ei pääse kuivumaan kunnolla ja silloin on vaarana, että mylly ruostuu.
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: Z-040135 EAN: 4006528040135
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi