Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Big O Syrah, Punaviinilasi, 2 kpl, 'O' - Riedel

31
1073-14260
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
 • Verkkovarasto 0 kpl
 • Kauppa Stockholm 0 kpl
 • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
 • Tuotetiedot
  • Kauniit kristallilasit Riedelin O-sarjasta. O-sarjan lasit ovat kauniisti muotoiltuja ilman jalkaa tai jalkaa, ja ne sopivat yhtä hyvin arkikäyttöön kuin juhliin!

   Tämä lasi on suunniteltu erityisesti vanhan maailman Syrahille. Syrah-viineissä on yleensä ankaruutta, eloisa hapokkuus ja tumman marjainen tuoksu. Riedelin Syrah-viinilaseissa on pyöreä kuppi, jossa on melko pieni aukko. Kupin muoto korostaa tuoksua ja antaa viinille pyöreämmän, vähemmän ankaran maun.

   Viinilasi sopii myös: Amarone, Barbera, Blaufränkisch, Cahors, Cannonau, Carignan, Châteauneuf-du-Pape (punainen), Cornas, Côte Rôtie, Côtes du Rhône Rouge, Côtes du Rhône, Côtes du Roussillon, Côtes du Ventoux, Côtes du Ventoux, Crozes Hermitage, Grenache/Garnacha, Hermitage (punainen), Madiran, Montsant, Mourvèdre, Norton, Priorato, Sangiovese, St. Joseph (punainen), Touriga, Syrah, ja monille muille. Joseph (punainen), Touriga Nacional, Valpolicella, Vino Nobile di Montepulciano ja Zweigelt.

   Myydään edullisessa 2-packissa.


   Korkeus: 118 mm
   Tilavuus: 57 cl   Sarjassa on silmiinpistävä varsi- ja varreton design. Kristallilaseissa on Riedelille ominainen viinirypälekohtainen maljamuotoilu, ja ne on suunniteltu niin, että ne on helppo ottaa mukaan matkalle. Lasit sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön esimerkiksi veneessä, maalla tai piknikillä. Lasit kestävät astianpesukoneessa. Sarjaan kuuluu 14 erilaista kristallia olevaa vesi-, väkevä alkoholi- ja viinilasia.
 • Toimitus
  • : O
   Valmistajan tuotenumero: R-0414/41 EAN: 9006206522590
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi