Asado - argentinsk grillning av Florencia Abella
Varastosaldo
- Verkkovarasto 1 kpl
- Kauppa Stockholm 1 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200


-
Tuotetiedot
-
Argentiinassa asado ei ole vain grillausmuoto. Se on kansallisruoka, rituaali ja elämäntapa. Ja mikä ehkä tärkeintä, se on tilaisuus kokoontua perheen ja ystävien kanssa ja viettää koko päivä nuotion äärellä.
Asado voidaan valmistaa lähes millä tahansa välineellä, kahdesta kivestä ja arinasta puistossa tai tavallisesta eteläamerikkalaisesta grillistä, parillasta, takapihalla. Koska poltat puuta hehkuviksi hiiliksi, ateria seuraa aina avotulen rytmiä. Nuotion syttyessä pahimmat mielihalut sammutetaan una picadalla, pienellä välipalalla. Se voi olla juustoa ja leikkeleitä, escabechea, marinoituja vihanneksia ja pari empanadaa.
Kun nuotio on syttynyt, aletaan valmistaa asioita, jotka menevät nopeimmin ja tarvitsevat eniten lämpöä: chorizoa, mustamakkaraa, kinkkua ja vihanneksia. Kun liekit ovat sammuneet ja hiillos on kuumimmillaan, on aika valmistaa kuuluisaa lihaa, kuten tira de asado, kylkiluita, tai vacío, kylkipihvi, kun taas hiipuva hiillos sopii parhaiten aineksille, jotka tarvitsevat hieman pidempää kypsennystä matalalla lämmöllä. Grillattu liha syödään chimichurrin, salaatin, leivän ja erilaisten lisukkeiden kanssa, jotka myös kypsennetään avotulella. He juovat olutta ja punaviiniä eivätkä lopeta ennen kuin viimeinenkin hiillos on sammunut.
Sivumäärä: 184
Julkaisuvuosi: 2022
Muoto: Kovakantinen
Kieli: Ruotsinkielinen
ISBN: 9789127178724
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9789127178724 EAN: 9789127178724
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.