Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Året På Gastrologik av Jacob Holmström och Anton Bjuhr

Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot


    • Gastrologikista kertovassa kirjassa pääsemme seuraamaan keittiömestarit Jacob Holmströmin ja Anton Bjuhrin gastronomista matkaa, joka on johtanut heidän ainutlaatuiseen ja kansainvälisesti arvostettuun ruokaansa.

      Yli 300 sivua täynnä upeita ruoka-aiheisia valokuvia, tarinoita ja toimintatapoja.

      Gastrologikin keittiössä keskitytään aina ainutlaatuisiin, paikallisesti hankittuihin raaka-aineisiin, jotka ovat peräisin vihannesten viljelijöiltä, kalastajilta, lintujen kasvattajilta ja muilta tuottajilta. Kun raaka-aineet vaihtuvat vuoden mittaan, vaihtuvat myös tekniikat ja tavat, joilla ne valmistetaan. Kevään kevyistä alkuaineksista, jotka eivät juurikaan tarvitse lämpöä päästäkseen oikeuksiinsa, syksyn ja talven kestävämpiin vihanneksiin, jotka vaativat paljon enemmän huolellisuutta. Vasta kun päivän raaka-aineet ovat keittiössä paikoillaan, päätetään, miten niitä käsitellään, kypsennetään ja esitellään päivän menun luomiseksi. Kirjassa esitellään vuoden aikana tarjottavat ruoat, niiden taustalla oleva filosofia sekä ruoanlaiton perusteet ja tekniikat. Avoimella mielellä ja kyvyllä nähdä raaka-aineiden ominaispiirteet ilman ennakkokäsityksiä ruokalajeista tulee täysin ainutlaatuisia, Gastrologik-tapaan.

      Tekijät: Jacob Holmström, Anton Bjuhr

      Kuva: Erik Olsson





      Kieli: ruotsi
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi