Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Agar Agar (E406) - The Kitchen Lab

1429-16800
Tilavuus:
100 g
100 g 250 g 500 g
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Tietoja agar agarista (E406) Hienojakoisella agar agar -jauheella on useita käyttötarkoituksia. Se on vegaaninen hyytymis- ja sakeuttamisaine. Jo pieni annostus riittää hyytelöitymiseen. Agar agar on punalevästä uutettu sakeuttamisaine, jota käytetään usein kasvipohjaisena vaihtoehtona gelatiinille. Agar agarin hyydytysaine on kymmenen kertaa voimakkaampi kuin gelatiinin, mikä tarkoittaa, että 2-10 grammaa agar agaria nestekiloa kohti riittää hyytelöitymiseen. Se liukenee vedessä 90 - 100 ºC:ssa ja jähmettyy 40 - 45 ºC:ssa. Voidaan lämmittää uudelleen 85 ºC:seen sulamatta. Jauheen hyytelöityminen riippuu ainesosien happamuudesta - mitä korkeampi happamuus, sitä enemmän agar agaria tarvitaan. Käyttö: Anna jauheen liota valitsemassasi nesteessä 5-10 minuuttia. Kun se alkaa kiehua, sekoita kunnes jauhe on liuennut. Seos jähmettyy, kun se jäähdytetään noin 40 asteeseen. - Voidaan käyttää sifoneissa kevyiden ja kuumuutta kestävien vaahtojen aikaansaamiseksi. - Kreemeissä kestävämmän rakenteen aikaansaamiseksi. - Sakeuttamisaineena nesteissä tai kastikkeissa. - Hillojen valmistuksessa vaihtoehtoisena sakeuttamisaineena. Ainesosaluettelo: Agar agar (E406). Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä. Avattu pakkaus säilyy kuusi kuukautta. Ei sovi syötäväksi puhtaassa muodossaan.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi